What I Want My Daughters weten over mijn huwelijk – Kristen Welch

What I Want My Daughters weten over mijn huwelijk - Kristen WelchWhat I Want My Daughters weten over mijn Wedding

Een paar maanden geleden was je zowel in een bruiloft en tussen dat en alle populaire TLC bruids-shows op Netflix en de adembenemende bruiloft boards op Pinterest, het heeft u vragen te stellen over mijn bruiloft.

Dus, ik wil je vertellen over.

Allereerst, het was lelijk.

Nee, echt, het was. Het was 1994, dus dat hielp niet.

Noch deed mijn tijdelijke romantische liefde voor het Victoriaanse tijdperk. Mijn accent kleuren waren mauve en bos groen. Ja. Ze waren interessant kleuren tegen de verbrande oranje kerkbanken van de kerk en twinkelende kerstbomen op het podium. (Het was een bruiloft december).

De bruidsmeisjes droegen handgemaakte mauve tent-achtige jurken die kon geschikt voor een scala aan formaten, waaronder een hoogzwangere bruidsmeisje. Ik ben er vrij zeker van dat ze werden verbrand terwijl ik op mijn huwelijksreis.

Ik had altijd van plan op het dragen van een lange mouwen ivoor Victoriaanse jurk. Maar ik werd verliefd op een witte off-the-shoulder lovertjes hedendaagse één. Ik had meerdere thema’s aan de hand.

Weet je nog dat je mijn jurk in een doos een paar jaar geleden gevonden op de zolder en vroeg of je zou kunnen proberen aan de hand? Dat soort dingen is hard op moeders.

De receptie was in de kleine, slecht verlichte beurszaal. Er was geen diner of dansen of satijnen genoeg om de grauwheid van de ruimte te dekken. Er was een soort van Sprite punch, een heerlijke bruidstaart, taart bruidegom (met een plastic visser op de top) en een aantal gemengde noten.

Er waren geen partij gunsten of sterretjes. De gasten gooiden vogelzaad als we renden naar mijn blauwe Isuzu compacte auto, overspoeld met belachelijke schrijven en een condoom op de geluiddemper (de bijdrage van je oom). Ik herinner me nog de blik op het gezicht van de pastor als we uitgezwaaid.

We onmiddellijk gestopt bij een fast food restaurant waar ik gedumpt een pint vogelzaad uit mijn ondergoed op de vloer van de badkamer. Dat was verkeerd. Maar het was jeuken.

Ik kan niet denken aan een enkele pin-waardig beeld van de dag.

Het was niet trendy of overdadig.

Er was niet een dansvloer of verse orchideeën en kroonluchters opknoping van de bomen.

Maar ik zou een moment van het niet veranderen.

Een of andere manier zelfs met onze minder dan glamoureuze bruiloft fotoalbum en huwelijksreis op een extreme budget naar exotische Arkansas, uw vader en ik zal vieren 20 jaar huwelijk deze kerst.

Omdat we begrijpen dat een huwelijk gaat niet over een bruiloft.

We ontdekten dat een leven van liefde en toewijding troeven een evenement elke dag. We leerden dat de schuld en twijfel vrij beginnen ons nieuwe leven samen was een geschenk aan elkaar .

Gisteren las ik dat 70% van de meisjes te creëren bruiloft boards op Pinterest, zijn nog niet eens verloofd. Met elk ander huwelijk einde, hebben we tijd voor al deze planning en het heimwee naar een perfecte dag?

Het maakt me verdrietig dat de wereld bent u opgroeien in concentraten meer op de bruiloft dan het huwelijk. Het is meer dan in een zonsondergang en het is gemakkelijk in vergelijking met de lange marathon van het worden en blijven een met je enige.

Ik wil dat je weet dat het huwelijk is meer dan een locatie of een menu. Het is veel meer dan de Perfect Day of ja zeggen tegen de jurk.

En ik weet dat je waarschijnlijk al het bovenstaande wil op een dag. En dat is goed.

Ik wil gewoon dat je meer tijd besteden aan het bidden dan planning. Ik wil dat je meer dan je uitgeeft offeren. Ik wil dat je begrijpt uw ​​inzet voor de man van je dromen is meer dan een certificaat, het is een verbond met God.

De meeste van allemaal, ik wil dat je liefde leren kennen. Het soort liefde je vader en ik heb dat duurt tot hartzeer en hoofdpijn. Ik wil dat je weet dat je geliefd bent. Je hoeft niet om geld te verdienen of bereiken. Het is niet afhankelijk van een goede haardag of slecht. Het is niet iets wat je kunt verliezen. Of u nu geveegd je voeten of blijven een vertrouweling alleenstaande vrouw, je bent genoeg.

Ik heb gezien hoe snel de tijd vliegt. Ik weet dat de dagen zijn lang en de jaren zijn kort. Ik zet weg het speelgoed en de kleren die je regelmatig ontgroeien. Ik weet dat terwijl ik dit schrijf, een van jullie is het beoefenen van oogschaduw boven en de andere is het beoefenen van cartwheels in de tuin, en ik zal knipperen en het zal tijd om je weg te geven.

Je bent nog maar net begonnen om te dromen. Niet stoppen.

En op deze reguliere zomer Maandag, ik wil dat je weet dat mijn bruiloft was niet veel.

Maar mijn huwelijk is meer.

In een christelijk huwelijk, zowel de man en de vrouw moet zelfopoffering. Er is zo veel ophef over het indienen van de kant van de vrouw in de Bijbel en de uitdrukking "respecteren en te gehoorzamen uw man," maar als je kijkt naar wat het zegt echtgenoten te doen, "Mannen, hebt uw vrouw lief, zoals Christus de kerk heeft liefgehad en zich voor haar", Besef je dat de man wordt gevraagd om zijn leven te wijden aan het welzijn van zijn vrouw. Als we doorgaan met de man / Christus en vrouw / Kerk analogie echtgenoten meer gezag te geven, maar ze worden ook verondersteld om meer en hebben meer verplichtingen op te offeren voor het welzijn van het gezin. De christelijke huwelijk is voor twee zielen één te worden, en dat betekent wederzijds respect en onderwerping.

Lori-ik ben daar met jou. Er moet veel meer formeel geleerd om diegenen die in de christelijke huwelijk. Voor Heavens sake, moet je formele opleiding en een licentie om haar te knippen te hebben!

Ja! Onze was een roerei, 32 dagen in elkaar te zetten, op een super-super krap budget bruiloft! DH moest vertrekken uit het buitenland, en ik moest alle afspraken te maken tijdens het werk 3 banen, en terwijl 2 uur rijden van de bruiloft! Maar, was hij daar, en ik was, en al het andere deed er niet toe! We kregen 3 echt goede foto’s van het stel, 1 dat ik opblies super-sized, knip dan een klein 2&# 215; 3 foto uit naar frame. En een bos van cheesy opleveren voorde camera degenen. Maar in hen zijn foto’s van mijn grootouders, broers en zussen, schoonouders, vrienden vergat ik waren er … en ik ben dankbaar om te kijken via hen (alle 3&# 215; 5-), en te onthouden. Er was niets over de top, niet veel verder dan bruiloft 90 cheesy …. maar het was een gelukkige dag, en het begin van ons leven samen. En ik zou een beetje van het niet veranderen, noch zou ik betaal een cent meer dan wat we deden voor iets "groot" of "prachtig".

Als iemand die gaat trouwen in 47 dagen (kleine opmerking: ahhhhh) het een constante strijd voor mijn verloofde is geweest & Ik herinner iedereen van deze! Mensen zijn verbaasd en zelfs geschokt dat mijn bruidegom ansd ik houden het budget laag is in het voordeel van het investeren in ons huwelijk. Ik heb een jurk op Etsy voor minder dan $ 200, en ik zorg meer over onze geloften aan elkaar dan ik over het hebben van het feest van het jaar.

Ik hou van deze herinnering, en ik hoop dat in 20 jaar zal ik in staat om een ​​soortgelijke brief te schrijven aan mijn eigen kinderen! Bedankt voor het delen van dit je!

Ik kocht mijn jurk uit een speling rack een jaar vóór de bruiloft, in feite, voordat we officieel bezig waren, want het was zo duidelijk en eenvoudig en omdat het was op de klaring ik vreesde dat ze zou die stijl niet opnieuw te hebben …. ……

Congrats op uw aanstaande huwelijk en huwelijk! Mijn man en ik komen op 8 jaar en onze was een budget bruiloft evenals ongeveer $ 200 top tot teen voor mij. Zoveel dingen (de perfecte kleuren, bloemen, eiland decoraties) lijken zo belangrijk op het moment en ze zijn gewoon niet. Mine zijn allen zitten in een doos. God zegene de twee van u!

Gefeliciteerd! Ook ik hou van uw stijl. Nadat hij in 2 bruiloften in een periode van 4 maanden bevestigd dat wanneer ik wil trouwen wil ik dat het te simpel en vrij van schuld zijn. Er is iets over een eenvoudige bruiloft (bij voorkeur in de achtertuin van een dierbare vriend’s) waar we gewoon tijd door te brengen met vrienden en familie in plaats van in een stormloop van praal die zo veel beter lijkt. Ik hoop dat uw dag overgaat perfect te zetten en dat mensen zullen begrijpen en ondersteunen van uw beslissing om dingen eenvoudig te houden – undoubtedlyit zal nog steeds mooi en perfect want IRS wat jullie beiden wilt. God zegene!

Ik ben opnieuw het posten van dit, omdat ik van harte eens met wat je hebt geschreven. Mijn huwelijk is misschien niet een enorme uitbundige Pinterest waardige gebeurtenis zijn geweest. We hadden nog een kerkdienst en een receptie met voedsel, cake, dans, gezelligheid en veel gelach. Het beste deel was, de viering met onze familie en vrienden. Ik heb niet gezien dat veel mensen glimlachen en lachen in een ruimte samen in een lange tijd. We vierden onze vrienden en families bij elkaar komen, en we vierden ons huwelijk. Mijn man en ik heb zeer goede herinneringen aan onze trouwdag en we hebben een aantal van onze bruiloft foto’s in onze slaapkamer. Uitbundige bruiloft of niet, trouwde ik nog steeds mijn beste vriend.

Ik heb geen dochters hebben, maar ik ben te delen op social media toch! Dit is zo’n belangrijke post voor meisjes om te lezen !!

Johnnal Salyer zegt

Ik ben het eens! Mijn man en ik zijn getrouwd in zijn grootouder woonkamer, me in een $ 80 jurk van Fashion Bug! We deden dit door keus, het was niet een shotgun bruiloft. Het was klein, intiem en perfect! Ik heb een groot aantal bruiloften geweest en hielp met tonnen en ik heb geen spijt van mijn kleine bruiloft met zijn 15 foto’s en 2 tiered bruidstaart at all! Ik heb geen stress of verdriet, geen frustratie of zorgen te maken om op terug te kijken. Ik heb mijn receptie niet laten verhongeren of zorgen te maken over wie zou opruimen. Ik heb alleen maar goede herinneringen van die dag en 18 jaar van het huwelijk om te laten zien! Als mijn dochter wil groot, zal ik het aan haar te geven, maar groot maakt geen gelukkig huwelijk, God doet!

Als je voelt je beter-we probeerden te plannen, maar had slechts een $ 1.000 budget (of tenminste dat was wat mijn ouders dachten dat zou voldoende geld) we hadden gehoopt om te trouwen in een park, ik was zo naïef, in feite, tot het punt dat we hadden alles en dan, 2 of 3 weken voor de bruiloft zei iemand "heb je het park ‘waarom zouden we nodig hebben om dat te doen, kunnen we niet laten zien en hebben een bruiloft te reserveren? je nodig hebt om te bellen en te krijgen toestemming-wat? blijkt, dat het tegen de wet om te trouwen in het park ………. ik niet had begroot voor een locatie vergoeding en helaas ze waren allemaal meer dan $ 1000 anyways, we konden trouwen in onze eigen stad te krijgen maar de officiële we wilden trouwen, zou ons niet reizen (ga figuur) en tenslotte, een week voordat we waren om te trouwen waren we nadruk over de bruiloft, terwijl de voorbereiding om te gaan naar Las Vegas voor de doop van mijn nicht en goed, we uiteindelijk trouwde in Las Vegas dat weekend, het zeker maakte voor een aantal interessante verhalen, mijn oudere zussen betaald voor de bruiloft kapel, die $ 350 kosten en is inclusief een huwelijksreis in de stratosfeer hotel …. onze eerste "argument ‘als man en vrouw was de vraag of de persoon die wed ons was man of vrouw, we hebben afgesproken om het niet eens, zijn naam was barbara

oh, en ik vergat-hubby (zegene zijn hart) ook vergeten om de dag te vragen af ​​…. en goed, blijkt dat hij was gepland om te werken en ze waren niet het goede voorbeeld geeft, maar hij kreeg het weekend vóór uit te gaan naar Las Vegas , dus we dachten dat was ons bord

hysterisch! Wat een leuke herinnering! Ik hou van je licht hart!

Ik heb eigenlijk droeg de Victoriaanse thema jurk en een hoed ook. de bruidsmeisjes droegen bijpassende jurken met kleine paarse bloemen gedrukt op hen en droeg manden met bloemen. De kerk was er een die mijn grootouders en ouders en andere familieleden had gebouwd. letterlijk. Een oom deed de ceremonie en 2 van mijn tantes speelde het orgel en piano en zong solo’s. In de gemeenschap hal (dat was de oorspronkelijke kerk) hadden we cake en punch en snacks en opende ik al mijn gaven en persoonlijk bedankte de gevers. De taart werd gemaakt door een vriend van mijn schoonmoeder en toen we vertrokken iedereen opgeruimd en zet weg de tafels en stoelen. Geen alcohol en geen dansen het was een vrij streng christelijke kerk.

Toen gingen we naar mijn schoonouders huis. Ze wilden hun kant te voeden zodat ze hadden een grote cookout. Ik was op een cookout in mijn trouwjurk. Maar we moesten om iedereen gelukkig maken. Tot slot hebben we onze rondes en nam afscheid. Ik ging naar mijn grootouders thuis te krijgen veranderd en op de weg naar de huwelijksreis.

En het was precies wat ik wilde ….

Phyllis Blickensderfer zegt

U vrijwel beschreven mijn bruiloft – sans visser – van 1961. We vierden 53 jaar samen dit afgelopen mei en (zo de Here wil) vieren we de 54ste en een aantal te volgen. We hebben het vieren met familie – die door bloed, door huwelijk en door de liefde gedeeld met Christus. Moge uw kinderen altijd worden verpakt in die liefde.

Ik hou hiervan. Mijn man en ik zijn getrouwd in 1996 zes weken nadat we afgestudeerd aan de universiteit – ik maakte mijn jurk, samen met jurken al mijn bruidsmeisjes ‘(ze waren bloemen, en de kleuren zijn bordeaux en jager groen met enkele mauve accenten) en mijn bruidsmeisje was 6 maanden zwanger, ik hing grapevine kransen op alle ramen in onze gemeenschap sporthal / sportzaal in een poging om te dekken het rooster bedoeld om de ramen van basketbal / volleybal schade te beschermen. Nadat de koek & punch receptie voorbij was, hadden we een potluck met familie en opende onze gaven (veel familieleden waren afkomstig uit meer dan 100 mijl afstand). Een familielid gaf ons 2 nachten in een mooi hotel ongeveer een uur rijden, en dan de rest van onze huwelijksreis was het rijden van Montana naar Pennsylvania om ons nieuwe leven samen te beginnen.

Het hele ding was minder dan $ 1500 in totaal (de grootste kostenpost was de pseudo-gedroogde bloemen die we gebruikten voor boeketten & decor – mijn moeder heeft nog steeds een afspraak gemaakt met die in haar woonkamer). Het is misschien niet luxe zijn geweest, maar we betekende dat onze geloften die dag, en ik ben dankbaar dat we in staat waren om ons leven samen te beginnen zonder de productie belachelijk over-the-top die liet ons verdrinken in de schulden.

Mooi. Maakte me aan het huilen. Ik heb twee dochters van 9 maanden en 4,5 jaar oud. Ik kan me niet eens voorstellen! Ik kijk er echt naar uit om het delen van deze w / hen op een dag.

Is het niet de waarheid! We waren 34 jaar geleden getrouwd in een kerk. We hadden eenvoudige decoraties en een eenvoudige receptie. Toen onze dochter was van plan haar bruiloft, dacht ik, "WOW … de tijden zijn veranderd!" Ze had een mooie bruiloft, en we waren blij om het te doen voor haar … maar het is gemakkelijk om uit de hand te krijgen en te verliezen concentreren op wat belangrijk is.

Ik heb geprobeerd om hamer in mijn kinderen die een bruiloft (of een bepaalde grootte / stijl van de ring) niet een huwelijk te maken. Omdat moeilijke tijden? Zij zullen komen. En ze moeten worden over meer dan een Pinterest bruiloft board. En zij zijn.

Onze zoon werd onlangs getrouwd in een prachtige ceremonie met een mooie receptie. En de meeste van hun bruiloft foto’s waren "verloren" door de fotograaf. Mijn dochter-in-law wordt gemalen, en we zijn zo triest voor haar. En zo ben ik mezelf eraan herinneren … en haar … die een bruiloft kan zijn veel dingen, maar een huwelijk kan meer zijn. Dank u voor dit bericht.

Veel van onze trouwfoto’s werden verloren tijdens een digitale download in tussen onze foto’s te maken tijd en de receptie. We hebben een handvol foto’s van slechts mijn man en I. Het was hartverscheurend toen we erachter kwamen. Terwijl het is echt over het huwelijk en de geloften die u maakt, is het nog steeds erg verdrietig niet om iets tastbaars om de speciale dag te onthouden.

Ik ben een bruiloft fotograaf en naar dit bericht zeg ik "JA!" Terwijl de bruiloft tijdschrift industrie was bezig met een goede baan van het portretteren van uitbundige bruiloften als de norm toen ik begon schieten bruiloften 8 jaar geleden, een keer Pinterest kwam op het toneel werd het nog meer over de "foto op ‘en nog minder over het huwelijk te beginnen die dag. Het is zeldzaam voor ons om een ​​trouwdag die echt voelt de grond te fotograferen, en elk jaar het percentage huwelijken dat laat me af hoe de bruid en bruidegom ooit terug op het geld en de tijd besteed aan die dag kon kijken zonder het gevoel volkomen depressief toeneemt. Mijn man en ik waren op een strand door onszelf trouwde 10 jaar geleden (mijn poging om weg te komen van de Grand Wedding De verwachtingen lopen), maar terugkijkend ik heb geen spijt hebben van onze gezinnen er-die mensen die een dergelijke rol spelen in ons huwelijk. Wanneer we fotograferen een bruiloft waar de nadruk ligt op het vieren van het begin van een huwelijk en het eren van de rol die de gasten hebben in hun verhaal tot nu toe gespeeld en zal spelen in hun verhaal te komen, verheug ik mij. Toen we bruiloften dat niets meer dan een scherm om te eindigen op Style Me Pretty lijken te fotograferen, ik tel de dagen af ​​tot ik klaar ben met school voor verpleegkundigen.

Wauw! Dank je wel voor het zeggen van zo veel dingen die ik wilde zeggen om mijn dochters.

Karen Gross zegt

Ik heb genoten van het lezen van de reacties zo veel als het artikel! We komen uit verschillende delen van de wereld (ik ben Canadees), we zijn verschillende leeftijden en stadia van ons leven, en toch vrouwen overal vandaan hebben zoveel gemeen! Ik denk dat mijn Mennonite ouders met Heidi zou hebben ingestemd dat de lengte van het huwelijk is omgekeerd evenredig aan de kosten van de bruiloft. Ik had een beetje meer dan $ 1000 links van mijn student lening geld, werd Manlief leven in een trailer rechtbank, maar hij had geen schuld en de trailer, zijn pick-up truck en een muscle car (die hij later verkocht te betalen voor mijn nieuwe keuken kasten) , mijn ouders geschopt in $ 500 voor een eenvoudige, maar stevige maaltijd, zijn ouders geschopt in $ 500 voor een korte huwelijksreis rijden over de noordwestelijke staten in de spier auto (zonder airco), en dan terug naar Alberta een week door te brengen met zijn ouders.

Dat was 26 jaar geleden, in 1988. In mijn hoge hakken en 80’s haar I torende hoog boven mijn vader als wij liepen me door het gangpad. Nu heb ik twee dochters, en ik bid dat ze godvrezende mensen die voor hen zorgen als hun vader voor mij heeft gezorgd zal trouwen.

We hebben hard gewerkt om onze bruiloft mooi op de begroting te maken. Onze bruiloft was eenvoudig maar het was zinvol en zij zich op wie we zijn en wat we wilden ons huwelijk te zijn over. Het was helemaal niet overdadig zoals je zou zien op pintrest, zelfs niet zoals sommige van de andere bruiloften waar ik geweest ben. We kunnen ons niet veroorloven een chique locatie, diner, een vluchtauto … Ik ging niet naar bruiloften voor een tijdje, want ik voelde me slecht dat het zo simpel en ik wilde niet alle kosten van mijn vrienden hadden om te gaan zien voor hen. Maar uiteindelijk kwam ik te weten dat onze bruiloft was precies wat het moest worden en zoals je zei, " schuld en twijfel vrij beginnen ons nieuwe leven samen was een geschenk aan elkaar.". We brachten veel tijd voor en na de bruiloft voorbereiding en de bouw van ons huwelijk en dat is het belangrijkste part.A goed huwelijk is het doel, niet een fancy bruiloft. Onze cultuur is zo in huwelijk planning, maar geeft zo weinig over mooie, duurzame huwelijken.

APPLAUS. thank you Kristen !!
uit mijn 3 meisjes … 2 van hen zijn Pinterest verslaafden. De enige goedmaker is dat ik weiger om hen te laten hebben hun eigen rekeningen … zijn onder één naam … MINE..as zullen verblijven.
Mijn man en ik ook gevierd 20 jaar in juli … ook al uit elkaar op onze huidige dag dat ik kon echt terug te kijken en appreiciate alles wat we hebben through..He geweest IS MIJN PARTNER IN HET LEVEN EN LIEFDE

Bedankt voor dit! Mijn man en ik had geen huwelijk, enkel een eenvoudige ceremonie met de twee van ons en een zeer dierbare rechter in onze thuisstad. Op sommige momenten heb ik dit betreuren, maar na het lezen van uw artikel, ik besef dat ik niet een ding spijt van! Het was speciaal voor ons en dat is het enige dat telt.

Waarheid! Het klinkt alsof we bijna hetzelfde huwelijk, enkel 6 maanden eerder had. (Mijn kleuren waren bos groen en paars, en onze receptie was in het park aan de overkant van de kerk.) Zo eenvoudig (en betaalbare) zoals het was, het was ook erg persoonlijk en in tegenstelling tot alle andere bruiloften in die kerk die eruitzagen allemaal hetzelfde. De bloemen waren vers uit de bloemist levende planten om te gaan met mijn tuin thema. Mijn "solist" was de middelbare school koor ik met jarenlang gewerkt. Onze "oefendiner" was een barbecue dat al onze buiten de stad vrienden en familie die ons echt tijd om te bezoeken met hen (gaf opgenomen, omdat na de bruiloft alles wat je krijgt te doen is glimlach, schudden elkaar de hand, glimlach, foto’s te maken, glimlach, snijd de cake, glimlach … totdat je niet meer kan lachen!).

Als ik meisjes hadden Ik denk dat ik alle tv-shows huwelijk te verbieden (zo veel als ik persoonlijk hou van alle weddingness). Hoorzitting iedere bruid te verklaren, "Het is MIJN dag!" maakt me verdrietig / gefrustreerd / bang-for-hun-toekomst. Het ergste was op enkel de andere nacht waar ze vertelde haar bruidegom dat hij zou krijgen om de taart smaak te kiezen. Hij kijkt uit naar zijn een beetje van de inbreng in het geheel shindig. En toen verklaarde ze dat ze liever de rood fluwelen taart naar de verse aardbeien (naar keuze) en omdat het was haar dag, werden ze met rood fluweel. Mij ​​dunkt hun huwelijk zal niet veel langer dan nodig was om haar dag te plannen duren.

Mijn gebed is dat mijn jongens zullen kiezen om de jonge dames die herkennen wat je hier gezegd dat het huwelijk is belangrijker dan een bruiloft trouwen. En dat die jonge dames zullen begrijpen dat de bruiloft is niet de bruid dag, maar het is echt over de twee van hen worden One. En ze kunnen niet worden One zolang ze zijn gericht op MY.

Margaret Nunez zegt

Je bent zo correct. Mijn man en ik zijn getrouwd in december. De kerk werd al versierd met witte Poincettias en twee grote kerstbomen bedekt met Christmon symbolen. De kerk organist speelde, "O Come All Ye Faithful " als we binnenkwamen en "Joy to the World" als we verlieten! Mijn zus was mijn enige verzorger en ze koos voor een bordeauxrode jurk die ze graag. Na de ceremonie iedereen terug naar ons appartement voor de verschillende soorten gebak werd uitgenodigd hadden we maakten. Wij vernieuwden onze geloften na 42 jaar en we voelden ons onze bruiloft vol rijkdom en vreugde was!

-Mijn huwelijk was niet veel … maar mijn huwelijk is overigens YES. Ja dit alles. Hartelijk dank voor deze transparantie over zo’n belangrijk onderwerp. Ik heb twee kleine meisjes (1 & 3) dus ben nog maar net begonnen dit journey- weken elke nugget ik kan over hoe ze op te trekken om goed te houden en hebben het juiste perspectief als de wereld hen zou vertellen precies het tegenovergestelde. Geniet van uw perspectief!

Rob Canfield zegt

Love this! Ik voel precies dezelfde manier. Mijn meiden & Ik ben dol op bruiloft shows te kijken, maar we altijd praten over hoe onnodig het grootste deel van het in werkelijkheid is. Ze zijn 12 & 10, en ze al van plan voor mij om hun bruidstaarten maken, zoeken naar goedkope kleding opties, enz. Ze weten alles over mijn bruiloft – wat het kost (& wat het deed niet). Het was een mooie kerst bruiloft – wat betekent dat we in staat waren om de kerk kerstversiering (lampen, venster groen, etc), eenvoudige witte kerststerren gebruiken, en had slechts het huren van een paar candleabras. Mijn tante maakte mijn bruidstaart (Mom & Ik kocht alle ingrediënten – ze net maakte het voor mij), en een vriend deed het eten voor het buffet receptie (Sam’s Club koopt -! $ 300 totaal). Met de hulp van familie & vrienden, kunt u een mooie bruiloft te creëren & receptie zonder een fortuin.

Ik heb nog nooit deze bruiloft fenomeen dat de mode begrepen. Een huwelijk is een feest. Een eendaagse feest waar je een jurk te dragen. Het is een speciale jurk, maar je draagt ​​ONCE.

Mijn bruiloft kost $ 2500 (in 1982), die mijn jurk, de receptie en de foto’s opgenomen. We hielden het een brand hal. Mensen praten nog steeds over hoe leuk het feest was.

Ik ben nog steeds getrouwd, terwijl veel vrienden die veel liefhebber bruiloften had zijn gescheiden. Mijn man en ik waren in staat om te verhuizen naar ons eerste huis rechts na onze huwelijksreis en we trokken vroeg in ons huidige huis dat we zelf zonder een hypotheek.

Mijn ouders hadden geen geld om te betalen voor een grote bruiloft en we waren niet van plan om te beginnen in meer schulden dan we waren al in onze hypotheek en leningen voor studenten. Het is gewoon niet de moeite waard voor een feestje. Om indruk te maken anderen …. gek.

Ik letterlijk net verloor mijn trouwringen vandaag-precies een maand verlegen van ons 10-jarig bestaan. Dank je voor de herinnering dat alle "dingen" onbelangrijk. Onze foto’s (op film) waren verschrikkelijk, mijn bloemen stierf, mijn jurk was uit het rek, en onze hele bruiloft kost minder dan de meeste gebruikte auto’s … en toch was het een van de meest leuke nachten dat ik ooit heb gehad. Waarschijnlijk omdat we vierden het begin van ons huwelijk met onze lieve vrienden en familie en niet alleen een feestje. Tien jaar later hou ik zo dicht bij mijn hart. En nu heb ik aan de lijst toe te voegen door rembering dat mijn ring mijn huwelijk ook niet maakt. Gezonde kinderen, een liefhebbende echtgenoot, en de vele zegeningen die ik heb gekregen troef "alle spullen" elke dag.

Mooie sentiment zeker. Maar ik moet ook zeggen kom op. Het grootste deel van de meisjes die ik wist 20 jaar geleden was geweest "planning" hun huwelijk omdat ze waren ongeveer 13. Ik zeg doen deze meiden niet kloppen voor het gebruik van een hulpmiddel om te dromen over wat ze denken dat ze willen dat hun dag te zijn. Ik denk dat we nodig hebben om het andere deel van dit bericht, dat trouwen gaat niet over die dag, het gaat over de rest van je leven te geven. Wil je & kunt u zich veroorloven om uw getrouwde leven te beginnen, samen met een uitbundige party? Zou je niet liever we deze in de richting van een huis / uw toekomst, zodat je niet hoeft te worstelen? Elk antwoord zal anders zijn, maar het is een belangrijke discussie te hebben & houden hebben.
Als een vrouw die nooit gedacht dat ik zou trouwen (& ben nu bezig) yep Ik wil een geweldig huwelijk op basis van in het geloof aan de man van mijn dromen. Ik ga niet in de schulden te laten gebeuren. Het gaat niet echt over de dag bruiloft is het over het feit dat met hem getrouwd.

Ik heb dit geschreeuw van de daken al jaren! Dank u voor het zeggen dat het zo mooi. Ik ga dit bericht op elke sociale media outlet waartoe ik behoor te delen (en zelfs een aantal die ik niet!).

herinner me dat ik was warm. De lucht in de kerk werkte niet. Ik had veel van de jurk op. Het zweet liep over mijn rug. Ik was een nerveus wrak. We vroegen de bodes om mensen zitten aan beide zijden van de kerk … niet aan haar kant en zijn zijde … maar met elkaar vermengd. Ze vergat – of mensen waren koppig. Veel was stressvol. Ik was niet in staat om te eten in weken. Ik was 123 pond, een alll dieptepunt voor mij. Zeer ongezond. Huid en botten. Mijn jurk was eigenlijk een beetje groot voor mij aangezien ik gewicht verloren had sinds de laatste fitting. Ik was trouwen mijn geliefde en ondanks wat mensen dachten, ik wist dat het zou duren. Grappig dat hij en ik zijn getrouwd in een kerk, want we waren geen Christenen op het moment, maar dat fundament van zijn getrouwd in de ogen van God, hield ons samen. 1 Korintiërs 13 vast, en het werd echt als we zijn opgegroeid en keek schijnbaar onoverkomelijke trial. Om dit te doen dan? Ik zou hem opnieuw te trouwen, zeker in een kerk … maar ik zou sooooooooo niet stress over een jurk, een sluier, programma’s en vogelzaad. Ik herinner me dat alles met angst en druk. Nee om het over te doen, ik zou veel meer tijd geïnvesteerd werken aan onze relatie. Nu, terugkijkend, ik zou volkomen gelukkig trouwen in jeans en met vrienden over voor een barbecue zijn. Het was leuk om mijn trouwjurk te dragen, maar het is veel meer voldoening mijn leven met Chuck gedeeld te hebben voor bijna 25 jaar.

Ik kijk naar de reacties voor mijn … Ik denk dat – Zo’n mooie herinneringen … dergelijke beautifuls reacties"… Ik denk dat – ik kan niet vergelijken. dan begrijp ik – het gaat niet om de vergelijking. Mijn man en ik hebben mnarried meer dan 14 jaar. Het is de 3e (ja – DERDE) huwelijk voor ieder van ons … maar meer dan dat, het is de laatste huwelijk voor ieder van ons. We eindelijk besefte wat God ons gegeven. Een partner … een beste vriend … een vertrouwelinge … etc …. toen we trouwden, hadden we een zeer kleine, eenvoudige ceremonie ….. en tot op de dag, heeft bewezen de meest zijn gezegende, verbleven kenden, heiligste cdermeony we ooit hebben gehad …. huwelijken gaan niet over de "jurk, of de rest"…. De bruiloft gaat over de levens die worden gepleegd …. de heiligheid van het huwelijk … de heiligheid van het ….

Dank u voor deze blog. Je hebt zo’n een zegen voor ons! lt; 3

Beste toekomst – Ik schrijf dit terwijl het leven in een tijdperk van het huwelijk afgoderij, in leeftijd leeftijd waar seks en kinderen zijn een door God gegeven recht en de verantwoordelijkheid. Hoewel ik net 53 jaar van het celibaat gevierd en ik ben prima met dat, zult u niet weet wie ik ben. Tegen de tijd dat je dit leest, zal hetzelfde geslacht vakbonden, pleura huwelijken, en huwelijk met honden en katten proobably de norm. Omdat in deze tijd van condooms op halsdoeken, iedereen denkt dat het huwelijk is niet meer dan Sprite punch, feestartikelen, en een paar I do’s.

Ja, het homohuwelijk gelijk aan mensen trouwen dier. Voor je het weet ze zullen laten zwarten en blanken trouwen … oh wacht! -.-

We hadden 350 aanwezigen op onze bruiloft, maar ik zou het niet op een andere manier hebben gehad. Mijn vader is een predikant, en mijn man was lid van een andere kerk. We hadden in opkomst die dag twee kerkgenootschappen, veel familie, en gezinnen die een enorme invloed op mijn leven van onze vorige kerken gehad. Ik was in staat om te kopen mijn gegaan tegen het monster prijs en kreeg mijn sluier en hoofddeksel als giften van familie. We gebruikten een vriend van de familie om de bloemen te doen en had verse wilde bloemen (tons – samen met Klokken van Ierland en hortensia’s per mijn verzoek) voor ongeveer $ 600. We deden voeden iedereen en hebben een taart, omdat de mijne was een diner tijd bruiloft, maar dat kregen we ook op korting omdat de dame evenementen en verjaardagen voor mijn kerk en een aantal families in mijn gemeente had gedaan. Mijn koordirigent ingericht als zijn geschenk aan mij. We hadden een gitaar / mandoline als onze enige instrumenten op de bruiloft en een band (weer korting van aansluitingen) voor de ontvangst. director van onze kinderen heeft de video gratis. Iedereen danste, at, en hadden veel plezier. Omdat we zoveel prachtige mensen wisten, waren we in staat om meer tijd door te brengen met elkaar en zijn zoon (ik werd een moeder die dag, ook!) En het werken aan het bidden voor een Goddelijke huwelijk dan de planning. Sommige planning was betrokken, maar het was foutloos dus niet veel tijd werd besteed aan het helemaal en nul hoofdpijn. We hebben zo ongelooflijk veel herinneringen aan die dag, en de tips en verhalen uit gekruide Goddelijke paren we met ons nog steeds. Ja, het was een grote bruiloft en "keek" groot, maar iedereen gechipt in omdat ze houden van ons zo veel, en God was het centrum van dit alles. De hele ervaring in combinatie met mijn vader dienstdoende gaf ons een geweldige start kick om ons huwelijk. Wilde gewoon zeggen – alleen maar omdat het een beetje groter, of met meer voedsel kan zijn, betekent niet dat het paar God buiten beschouwing gelaten. Ik heb kleine bekend, niet kieskeurig huwelijken resulteren in liefdesverdriet en gebroken gezinnen net zoals ik heb met grotere bruiloften. Als het hart van het paar, en mensen om hen heen, zijn hele gevonden in Christus en Hij is Heer en Center, dat maakt een bruiloft resulteren in een succesvol huwelijk – niet de grootte of de hoeveelheid geld uitgegeven.

LOVE dit bericht. Zeer wijze woorden. Mijn man & Ik vierden onze 20e verjaardag ook. Ik kijk terug op onze bruiloft en glimlach. Mijn bruidsmeisjes haatten hun jurken (groene wintertaling, een andere favoriete kleur uit 1994!) We deden trekken een bruiloft dat ik hield, niets te groot of te luxe, maar precies goed! Maar het geheugen dat mensen nog steeds over praten is dit … Mijn vader was gehandicapt, had hij M.S. en was niet in staat om te lopen. Hij reed in een amigo / gemotoriseerde kar de hele tijd (op het moment van mijn bruiloft hij net had gekregen tot het punt dat hij reed in die 100% van de tijd). Na mijn man & Ik maakte onze grand exit, we kwamen terug in de kerk om onze ouders inluiden uit. Ik ging op de schoot van mijn vader en reed door het gangpad met hem. Dat was een perfecte bruiloft geheugen. En nu, 20 jaar later heb ik nog steeds mensen komen naar me toe en zeggen: "Wat ik herinner me het meest over uw bruiloft was als je op die amigo met je vader naar het altaar reed." Niemand herinnert zich de kleuren die je had, de bloemen die iedereen gedragen of zelfs wat voor soort voedsel dat je gegeten. Het herinneringen als dat men dat mensen vasthouden aan, koesteren en te onthouden voor de komende jaren. Het huwelijk is hard werken, en helaas in onze tijd van Pinterest het idee van een huwelijk betekent strikt een bruiloft. We moeten onze focus te leiden naar de volgende (hopelijk) een aantal jaren dat we leven als man & vrouw.

Een huwelijk is Avery belangrijke en significante gebeurtenis en moet als zodanig worden behandeld. MAAR, kunt u het belang te benadrukken (het samenvoegen van twee levens en twee gezinnen onder God) beter als het is heel eenvoudig en zeer smaakvol gedaan. Ik denk niet dat Jezus gaat om een ​​armoedige bruiloftsfeest hebben voor zijn bruid, maar de focus zal niet op dat, hoewel het geweldig zal zijn, zal de nadruk liggen op wat belangrijk is … JESUS. Een armoedige huwelijk brengt geen eer aan Christus, maar ook niet een bruiloft die volledig is gericht op het uitgebreide decoraties en een over the top bruidsjurk … dat afleidt van de betekenis …. afleidt van Christus. Voor de behandeling van een bruiloft alsof het is niet erg belangrijk is verkeerd. Het is zeer belangrijk … een beeld van onze toekomstige huwelijk met Christus … maar om het te plaatsen op een voetstuk als een god is ook verkeerd.

Mijn bruiloft was nog maar één stap uit te gaan naar de net van de vrede. Het werd in een kerk gehouden door een voorganger die mijn familie wist, maar niet in een kerk had ik opgegroeid. Ik was 17 en mijn man 18. We verwachtten …. mijn ouders niet suggereren iets anders dan dit, niets meer. Er waren 13 mensen daar in totaal. Twee van hen waren onze getuigen. Ze brachten geschenken …. twee verschillende sets van handdoeken. Mijn ouders kochten ons een gebruikte auto omdat mijn vader was in die zaken en mijn schoonouders, een uittrekbare bank en mijn vader-in-law bracht zijn camera. Dat is waar alles afgelopen. Dus voor zo veel als iedereen op het niet uitgeven kant van een bruiloft, zou ik verschillen. Zelfs als iemand gaat trouwen zoals wij deden er is zo veel meer dat kan worden gedaan om een ​​sfeer van schoonheid te creëren, terwijl het eren van God. Omdat we Christus-volgelingen een paar jaar na ons huwelijk was geworden, geloven we tot Christus te eren met zowel de ceremonie en met ons leven is van het grootste belang. Dit is een kerkdienst, die de meeste mensen niet vergeten. Ik denk dat binnen een budget gemaakt, per dag zowel de bruid en bruidegom zal onthouden voor de rest van hun leven kan worden bereikt. Ik geloof dat commitment van elkaar aan elkaar en samen met Christus gaat voor de liefde. Liefde kan wain of gewoon weg te gaan, maar een toewijding aan Christus en wat Hij voor je leven is het belangrijkste. Dus ons doel in huwelijksdag van onze dochter was om God te verheerlijken, terwijl het creëren van een sfeer van herinnering dat ze terug konden gaan naar zeggen dat dit is waar we toegewijd aan God van elkaar voor altijd liefde!

Dit soort dingen zijn dan belachelijk. Omdat vrouwen dromen over hun trouwdag met behulp van Pinterest om hen te helpen herinneren goede ideeën zullen zij een ten dode opgeschreven marrige hebben? Ik denk niet dat jonge vrouwen dromen van hun grote dag is niets nieuws. Mensen die lelijke bruiloften hebben betere huwelijken dan mensen die hebben mooiere? Ik zal zich herinneren dat toen mijn binnenkort man en ik hebben onze eerste gevecht. Man, we moeten vechten omdat onze bruiloft lelijk was. Of wanneer we onze 20-jarige trouwdag bereik ik zal stoppen en na te denken, hoe zijn we hier gekomen? We hebben niet een lelijk bruiloft. Dat maakt zeker zin. Ik begrijp het houden van redelijke verwachtingen en niet het blazen van de bank, maar Pinterest heeft tonnen van goedkope doe het zelf ideeën. Niet met de middelen beschikbaar aan u is gewoon dom. Mijn "pin-waardig" bruiloft en het leven na zal worden gevuld met liefde en geluk en prachtige familie en vrienden en we willen u bedanken niet om mensen te beoordelen op basis van de stijl van hun bruiloft.

Ik denk dat je mist het punt. Ze was niet te zeggen dat mensen die perfect bruiloften huwelijken gedoemd. Ze zegt dat er zo veel meer om een ​​huwelijk dan de bruiloft & dat is absoluut waar.

Vandaag de dag veel bruiloften, & bijna elke andere feestelijke gelegenheid dat betreft wordt tot het uiterste. Ze wil gewoon haar meisjes om te weten dat het niet hoeft te worden "perfect" want dat is niet waar het over gaat. We leven nu in het tijdperk van "Bridezillas" & toont over vrouwen "Kritiek" (Kritiek) bruiloften andere vrouwen & keuzes. We leven in het tijdperk van Kim Kardashians & andere seriële bruiden die herhaaldelijk over de top bruiloften alsof het van plan is een bedrijf & lijken geen idee wat de bruiloft eigenlijk moeten leiden tot te hebben.

Dus natuurlijk kunt u een perfecte bruiloft & hebben nog steeds een gelukkig liefdevol huwelijk. Ik denk dat de auteur zegt dat in deze dag & tijdperk waarin onze samenleving straalt de boodschap van wat een perfecte bruiloft eruit moet zien, de jongere generatie is niet grijpen wat het werkelijk is, diep, echt over.

Persoonlijk, dit artikel sprak me & echt leerde me iets.

Ik lees uw post en was zo aangemoedigd, omdat ik het las. Mijn man en ik waren 36 jaar getrouwd toen hij naar huis ging om te zijn met de Heer. "Tot de dood ons scheidt" betekent meer voor me dan ooit. We hadden een kleine bruiloft. Mijn familie alleen zou hebben bedragen 300 mensen, dus hebben we besloten om tantes, ooms en enkele neven uit te nodigen. We hadden een receptie van 50 mensen in het huis van mijn moeder. Mijn beste vrienden kwamen naar de ceremonie, niet de receptie. Ze hebben allemaal begrepen dat vonden we het belangrijkste deel van de dag was onze belofte voor God bij de ceremonie. Ik heb met een aantal mooie bruiloften geweest. Degenen die ik genieten van de meest zijn die met een zinvolle ceremonie, en de belofte om dicht bij de Heer te blijven, en met zijn hulp, aan elkaar.

Onze bruiloft was te lelijk. We hadden een Maid of Honor en Best Man. Ik viel van de alter, letterlijk, niet een volle plant je gezicht in de modder aardig, maar de totaal miste de laatste stap in mijn ene knie soort. We hadden een lekker diner dat de 43 aanwezigen geserveerd. Mijn jurk was van een verkoop rek voor het totaal van $ 128,00. De belangrijkste gast was God. Ik was 19 en Steve was 22. Onze "huwelijksreis" bestond uit een trip naar het centrum van een plaatselijk hotel. Onze bestemming was van plan om de "oude markt" (Schilderachtige deel van uit stad) voor een dag en we uitgenodigd mijn ouders om mee te gaan. Dat was 36 jaar geleden. Postscriptum Mijn ouders hadden 3 in het bijwonen van hun huwelijk, twee getuigen en God. Ze waren 18 en 21. Het duurde een maand minder dan 40 jaar en slechts eindigt omdat mijn vader thuis heette. Zo gezegend. Dank u voor het schrijven van deze prachtige parel van wijsheid.

dank u voor het schrijven van dit! mijn bruiloft was leuk, maar niet wat je ziet op Pinterest of veel tijd in een TBT in een FB nieuwsfeed. maar ik trouwde met de persoon die ik wist dat ik zou de rest van mijn leven met. Soms voel ik me bitter als ik zie het "perfect" huwelijk & dan vind ik de persoon is eerder getrouwd & had "perfect" bruiloft die tijd ook. maar natuurlijk als je staat een perfecte bruiloft is niet gelijk aan een perfect huwelijk.

Soms kijk ik terug op mijn trouwdag met weinig wrok omdat bepaalde dingen verkeerd gegaan. Ik heb vaak wou dat we hadden net weggelopen & verliet iedereen van te maken. maar dit artikel deed me beseffen niets van dat zaken. we gezegd geloften die dag dat door dit leven lang meegaan & volgende. onze liefde voor elkaar is groter & beter dan een huwelijk dat wij ooit zou kunnen gooien, in feite geen bruiloft ooit goed genoeg zou zijn.

dank je wel voor het delen van deze. Ik heb twee jongens, maar ik zal nog ingrain in hen dat wanneer ze gaan trouwen deze dingen moeten niet uit voor hen of hun significante andere. dat als hun liefde sterk genoeg is de dag zeggen dat ze "Ik doe" zal ongeacht wat perfect zijn.

Oh mijn god, we hadden bijna dezelfde bruiloft. (Mauve en groen, jurken die op de meisjes niet leuk waren, vogelzaad. Cake en punch en noten en tule. God zegene tule die goedkoop is!)
Alleen onze was in 1991! En het huwelijk is een duizend keer beter dan de bruiloft geweest hier ook. PTL. )

Magie & Gary zegt

Alleen maar zeggen dat, dat was erg leuk. je hebt gelijk het is niet over de bruiloft zijn, hebben we niet de kans hebben op een bruiloft. Gary kwam neer op bestelling dus terwijl hij op zijn 30 dagen verlof kregen we getrouwd in het JP in december of 2004 het was niet helemaal glamours, maar zal dit jaar 10 jaar. zijn geweest een grote achtbaan. zou het niet voor niets veranderen!

Dit was een fantastische post! Wat een geweldige herinnering aan jonge meisjes, enkele meisjes, en betrokken meisjes gelijk. De bruiloft is slechts een dag, maar het huwelijk is een mensenleven. Bedankt voor het delen!

Mijn man en ik zal onze 37e verjaardag morgen vieren. Een sterk huwelijk is wanneer een man en vrouw om de beurt sterk zijn voor elkaar in de momenten wanneer de andere zwak voelt. Dit zal u helpen een lang en gelukkig huwelijk in stand te houden. Dus ga je gang en vieren je grote dag, want herinneringen aan die gelukkige dag je kunt krijgen door vele moeilijke tijden. Accepteer dat een gelukkig huwelijk betekent niet dat je per dag gelukkig zijn. Maak uw bruiloft zinvol en leuk. Dit hoeft niet noodzakelijkerwijs gelijk te duur.

Precies. Ik heb gezegd dat dit mijn kinderen en mijn studenten voor de afgelopen 27 jaar. We zullen getrouwd 28 jaar dit jaar en ik ben nog steeds erg blij met de manier waarop we dat deden mijn bruiloft.

We hadden een kleine bruiloft en, eerlijk gezegd, buiten onze directe familie, kon ik niet meer wie er was verzorgd. Ik denk nog steeds dat het was mooi en liefdevol herinneren de zoete dingen die mensen deden om bij te dragen aan onze speciale dag. De planning was minimaal en het was prachtig. Daarna vertrokken we op onze drie dagen, twee nachten huwelijksreis in Niagara Falls, de Canadese kant.

In september vorig jaar, mijn oudste dochter getrouwd. Het was een mooie bruiloft in onze bossen. We hebben de versieren, we deden het eten met hulp van geweldige vrienden. Iedereen gooide in om het een gedenkwaardige, mooie dag te maken. Ik had eigenlijk de mensen ons bedanken voor uitgenodigd. Het deed zeker niet hetzelfde als de gemiddelde bruiloft kost vandaag.

Het huwelijk is het punt van de bruiloft. Hoe zijn we zo ver van dat?

dank u voor de stem van de rede in een wereld waar de nadruk ligt zeker op de verkeerde sylable deze dagen als het gaat om bruiloften! Ik ben moe van het gehoor "maar het is mijn dag" of "Ik heb altijd van het kijken als prinses gedroomd" als verklaring voor het breken van de begroting met een multi duizend $$ jurk! zo gek! zich te concentreren op de bruiloft in plaats van het huwelijk heeft geen zin! het is als dressing een paard in een trouwjurk in plaats van aandacht te besteden aan het huwelijk en de deal met de belangrijke kwesties in verband met het huwelijk op lange termijn!

Ik trouwde in 1968 … ja, zal het 46 jaar deze komende september de tijd is gevlogen. onze bruiloft was niet mooi ofwel … zeker niet door de normen van vandaag. maar we getrouwd en hadden niet beter echt weten.

gericht op het huwelijk in plaats van het huwelijk zal een andere kijk op dingen geven zeker! ga ermee door. Ik denk dat je slaagt zeker!

Toen ik trouwde, alles minus de ringen en professionele foto’s (die mijn ouders voor betaald) was minder dan $ 1.000. We hadden recepties bij vriend huizen en deed alles low key. Ik wilde nooit een grote bruiloft, zodat de low key minimalistische bruiloft en recepties waren perfect. We hadden wegwerp camera’s op alle tafels voor de gasten om foto’s te nemen met. Ik hou van die foto’s de beste! Het is geweldig om terug op al diegenen die ons gesteund, familie en vrienden kijken, sommigen die niet meer bij ons en glimlach bij de herinneringen. Het zal 10 jaar volgende maand voor ons en ik ben erg blij. Ik ken veel mensen besteden veel geld op bruiloften en ik denk dat het ok omdat dat niet echt te bepalen of een huwelijk niet zal duren of niet. Als we meer geld of mijn ouders hadden gehad, zouden we gedaan dingen een beetje anders te hebben. Het is gewoon het meest belangrijk om te beseffen moet je een goede basis te hebben wanneer je gaat trouwen of anders het is gewoon een verspilling van geld.

Mooi! We zijn getrouwd in mijn hubbies grootouders huis, hen en zijn ouders waren de enigen daar, samen met de vrederechter. We vertrokken direct na voor onze "huwelijksreis" bij een b&b in een stad in de bergen. We hadden pizza en een appel knoedel. We vertelden ons dat we een grotere bruiloft later zouden hebben totdat we terug keek en besefte dat het was perfect Ik was nooit een te dromen van een huwelijk of om te trouwen voor de glamour van het, denk ik dat de wolken volkeren oordeel. Ik vertelde een vriend dat ik was niet van plan om te trouwen en kinderen hebt ect, lachte hij en zei dat ik zou waarschijnlijk in weerwil van mezelf, dus ik zei goed als ik ooit iemand de moeite te voldoen trouwen ik ontzettend blij anders ik gewoon doen. Kwam het allemaal waar! Ik ben ervan overtuigd in ware liefde nu!
Bedankt voor het delen van je mooie verhaal!

Ik hield van deze post! Ook ik was getrouwd in 1994, mijn bruiloft kleur was roos, met een Victoriaans thema ook, plastic engeltjes op de bruidstaart en al. We namen onze eigen foto’s, en ging op een budget huwelijksreis rond Oregon (ons huis staat), en hadden de receptie in een overdekte picknickplaats ingericht mijn mij en mijn man en zus en broer-in-law. Ik hield van onze eenvoudige bruiloft, en ook wij zullen vieren onze 20e verjaardag volgende maand. Zeker een belangrijke post, hield.

Tien jaar geleden mijn man en ik zijn getrouwd in wat ik altijd heb beschouwd als een mooie ceremonie. Hij en zijn bruidsjonkers en de ring jongen droegen kilts en ik en de bruidsmeisjes hadden allemaal jurken gemaakt door mijn moeder en een vriend. De kilts waren de duurste item op de bruiloft. ($ 500lThe venue (lokale kermissen) in het kader van een pijnboom luifel naast een paviljoen was gratis. Zoals waren de stoelen van de beurs gebouw. ​​Al onze jurken werden gemaakt van een bout van doek en we waren in staat om 20 dozijn rozen naar Arkansas gebracht hebben van Tyler Texas met mijn bruidsmeisje voor twee dollar per dozijn. De taart voor werd betaald door mijn oma en ik denk dat het ongeveer $ 200. Foto’s werden genomen door een vriend van de familie die net begint en maakte ze het mijn huwelijkscadeau ( ze zijn mooi) we hadden uitgeven en huur een punch fontein en ik kocht een paar zilveren bekers voor onze eerste drankjes. Maar zelfs met nodigt, haar en make-up, bedankjes en alle kleine dingen die ik denk dat we deden het voor minder dan $ 1.000. we hadden geen honing maan op het moment, maar we zijn van plan een week lang weg te komen volgende zomer en eerlijk met drie jongens ik denk dat ik het nodig heb nu veel meer dan ik deed toen &# 128521; Ik zie deze shows en tijdschriften met alle over de top budgetten en alles wat ik denk is kochten we ons eerste huis voor dat …. Ik ben zo blij dat we niet ons leven te beginnen op basis van dat soort van de schuld!

Mijn man en ik zijn al 31 jaar getrouwd. Ik geef naaide mijn jurk, maakte mijn bloemen en mijn taart. We brachten een totaal van $ 200,00 op onze bruiloft. We hebben onze ups en downs gehad. Maar de liefde is er altijd geweest om ons thru. Het moet niet over het geld. Het moet ongeveer forever. Dank u voor uw woorden van wijsheid om uw dochter en alle dochters die er zijn. Ik heb twee trouwen volgend jaar, ik bid dat ze dit lezen en neem het mee naar het hart.

Na het bijwonen van veel bruiloften – van eenvoudig tot de over-the-top uitgebreide – en vervolgens naar aanleiding van de huwelijken later, kwam ik tot deze conclusie:

Hoe duurder de bruiloft, hoe korter het huwelijk.

Misschien is het geen "absoluut" maar het is waar vaker dan niet bewezen. De twee duurste bruiloften woonde ik wist niet eens een jaar duren. Ours was een grote, leuke aangelegenheid, maar niet te veel werd besteed aan het. Ik leende mijn jurk en mijn bruidsmeisjes gehuurd hun jurken voor $ 35 per stuk. Ik gebruikte bordeaux mijn tante en ivoor kerstversieringen (december bruiloft) en familieleden droegen de receptie voedsel. We dansten, aten, lachte en gevierd in de nacht. 25 jaar later, mensen nog steeds commentaar op hoeveel ze genoten van onze bruiloft. Het kan worden gedaan, en goed gedaan, zonder dat de bank. Je hebt helemaal gelijk – het is het begin van het huwelijk, dat is zo veel belangrijker dan de locatie of de decoraties.

Dit vat alles wat ik heb mezelf de afgelopen twee jaar te horen. Ik ben afgelopen zomer getrouwd als een nieuwe universiteit grad trouwen met een nieuwe universiteit grad. Met een klein budget (we betaalden voor de bruiloft zelf – meestal) en niet veel middelen in onze kleine stad, we hadden een kerkelijk huwelijk met een receptie in de beneden beurszaal (allemaal gratis). We hadden een aantal snacks, een snoepje buffet, cake, thee en limonade, maar geen chique diner, dansen, of een drankje. Ik maakte mijn eigen bruiloft sieraden, kocht ik mijn jurk online, en deed mijn eigen haar en make-up.
Als middelbare school liefjes, hadden we 7 jaar gewacht op deze dag. Ik had moeite met wat de mensen zouden denken over mijn bruiloft en wat als het was niet leuk of fancy of voldeed niet aan de moderne verwachtingen. Ik zei tegen mezelf telkens weer dat een bruiloft is een mooi ding, maar het huwelijk is belangrijker. Ik probeerde te herinneren zich te richten op niet alleen de voorbereiding voor mijn trouwdag, maar ook voor te bereiden op het huwelijk en mijn nieuwe rol als vrouw. Het was niet gemakkelijk om de reacties van mensen te luisteren toen ik zei dat er zou niet chique receptie met alcohol, diner en dansen, maar ik wist dat het allemaal zou zijn ok. Ik wist dat onze trouwdag was over ons huwelijk en dat ik zou het leuk maakt niet uit wat, want ik was te trouwen met de liefde van mijn leven. Mijn trouwdag was een van de beste dagen van mijn leven (zo niet de beste) en ik huilde de hele dag van geluk en opwinding. Ik kijk terug op die dag als een van mijn dierbaarste herinneringen en wou dat ik kon de hele zaak over en weer herbeleven.
Ik worstel nog wel eens als ik zie uitgebreide bruiloften en kort wou dat ik kon dat allemaal gedaan hebben; maar ik herinner me dat ik had de perfecte bruiloft, omdat ik een man die houdt van en zorgt voor mij in het diepst mogelijke manier getrouwd. Iets meer dan een jaar later, ben ik nog meer in de liefde en nog meer dankbaar voor de geweldige man die ik heb. Niemand kan kopen, dat voor een bruiloft

Mijn man en mijn bruiloft werd gedaan op een krap budget in de late "70’s, onder de 500, met voedsel, kleding en zijn kleding, bloemen, alles …… het was erg klein-40 of zo. families groeien, en zo gaat het voor de volgende generaties. Echter, bruiloften worden gedaan voor een redelijke hoeveelheid geld als recht gepland. Ik was van plan voor zowel mijn dochters, en voor $ 5000 per stuk, all inclusive met koetsen, vintage auto’s voor de bruiloft, tenten, live muziek voor een, en dj voor de andere, met een volledige verspreiding van eten 1 voor 200, één voor 300 mensen, als goed gedaan, het kan worden gedaan …. geen noodzaak om te besteden duizenden en duizenden. Er zijn dingen die we ons herinneren-het vervoer komen in de ring aan toonder verloor de ring, en iedereen was op zoek naar het, en niet de bruid LOL, De adelaar die uit de kreek bodem vloog, rechts over de bruid en bruidegom als ze zeiden hun geloften, voor de andere dochter, de eland die gelegd op de berg, luisteren naar de muziek en goede tijden, de eland die bugled tijdens de ceremonie, dubbele regenboog over de receptie. De familie opschieten en lachen en hebben een geweldige tijd. familie hadden we jaren niet gezien …….. ja, dit was de totale kosten voor elke bruiloft, en elke cent waard. De bruiden en bruidegoms ook bijgedragen, met werk, en geld, en het was het waard. Maar bottom line is ……. grote bruiloften hoeft niet naar de ouders failliet …… Alle bruiden en bruidegoms waren aan boord met werken hard-bloemstukken, landschapsarchitectuur, plannen, samenwerken, niet vechten. Dat maakt een bruiloft zo geweldig. Vele grote geheugens voor alle eeuwigheid. Dat is een bruiloft !!

BTW-4 kleinkinderen later, ze allemaal, zowel bruiden en bruidegoms, en al de kleinkinderen zijn beste vrienden, en breng vele uren samen ……… dat is waar het allemaal om draait. Hou van mijn familie!!

Je hebt zo gelijk. Mijn dochter nadat ze het bruidsmeisje op 5 bruiloften & op één na alle (maar dat dat was heel veel drama niet de bruid) waren Bridezillas zei NO WAY NO HOW. Ze heeft gevonden had de man van de baby & voor zover ik weet heeft de woorden gezegd. Ze doesnt zeggen ja of nee, maar ik denk dat ze heeft. Goed voor haar. Alleen de 2 van hen aan het hof huis & niemand gedoe over haar heen.
Ik had een kleine geen franje bruiloft. Ongeacht de plaats gaf me ook ik & dat was alles. Nam de 3e jurk Ik keek naar (het was de jaren 70) & het duurde 28 jaar.
Dus meiden hebben plezier plannen wat fun & niet blazen het geld op alle onzin, want niemand geeft & het spul is niet op de foto’s toch. Zijn U in de foto’s die u zal houden voor de komende jaren.

Zo’n mooie post en ga zo erg waar. Eerlijk gezegd ben ik niet verbaasd dat 70 procent van de vrouwen met bruiloft planken niet betrokken zijn, het is niet nieuw aan Pinterest. Toen ik op de universiteit (meer dan 10 jaar geleden), had Pinterest niet bestaan ​​en toch meer dan de helft van mijn vrienden kocht bruiloft tijdschriften en opgeslagen foto’s en had een huwelijk planning notebook … en velen van hen waren zelfs niet dating iedereen! Ik ben geen planner, dus dit leek echt vreemd voor mij op het moment.

Amen om uw artikel en alle reacties! Mijn zus en haar hubby getrouwd op 1 juli. Het totaal kwam tot een paar duizend. Mijn zus maakte haar eigen jurk voor rond de $ 200 en droeg accessoires die ze al hadden. De ceremonie vond plaats in de achtertuin van het huis dat onze grootvader eindigde terug in 1946 (onze papa’s ouderlijk huis). Er waren 7 gasten in totaal- zijn ouders en broer, mij, mama en twee dames dat mijn zus is heel dicht bij. Toen stond de pasgetrouwden naast oldtimer Mom’s en poseerde voor foto’s. De grote kosten waren een paar bloemstukken en verzorgd diner die avond. Ze hebben niet een fotograaf, en waren blij om de foto’s die hun gasten namen te gebruiken. Al met al was het een zeer ontspannen, mooie dag. Ze zijn beide groot gelovigen dat een gelukkig en liefdevol huwelijk is meer van een prestatie dan een bruiloft. Om die reden, ze van plan om een ​​grote verjaardag bash op de 20 jaar merk hebben.

Als ik ooit trouwen, ik ben van plan om te doen wat ze deden- een eenvoudige ceremonie in de achtertuin, en een lage-gedoe diner in de avond met veel tijd om te praten met mijn gasten. Elk huwelijk dat is meer over een bruid prinses fantasieën, en minder over het vieren van de vereniging van een paar en de mensen die een rol in hun leven hebben gespeeld ter ere is in feite een dure foto op. Het gaat niet om hoeveel u uitgeeft! Heeft u een barbecue in de achtertuin en het geld besteden aan uw toekomst samen te beginnen! En als uw sociale kring het niet leuk vindt, misschien is het een teken dat je nieuwe vrienden nodig hebt …

Mijn dochter (trouwen in twee weken) net stuurde me deze link. En uw bruiloft was zoooo veel op mijn bruiloft, met inbegrip van de bijdrage van je oom! Ik lachte en lachte door de hele zaak, vervolgens volledig met u eens aan het eind. Mijn huwelijk is zo veel meer dan mijn bruiloft was (de jaren ’90 waren gewoon onaantrekkelijk-dat is alles). En je woorden hit huis met veel humor. Echt, het huwelijk is waar uw tijd en inspanning, niet de bruiloft te brengen. Dank je.

Fantastisch! Ik begon te lachen toen ik las over uw kleuren en de bruidsmeisjes jurken. We zijn getrouwd in 1993, en het was zeer vergelijkbaar. En de gemeenschap hall! Dezelfde!

Afgezien van dat, hoewel, mijn favoriete lijn is, "… Meer tijd besteden aan het bidden dan planning." Oh, wat wijze raad. Dank u voor het schrijven van dit.

wincel haynes zegt

Je slaat de spijker op de kop. Ik had een goede ervaring invullen van formulieren online en graag met u delen. Trouwens, als iemand moet invullen van een TSP-76, vond ik een lege invulbaar formulier hier https://goo.gl/TPHltK.

Bron: wearethatfamily.com


Read more

  • Community Forum

    gevonden actief rat hol onder foundation! hulp tanjalyn13 zei: 03-11-13 09:51 gevonden actief rat hol onder foundation! hulp Veel dieren leven in holen en ze weten dat een goede locatie wanneer…

  • Columbia-Greene Humane Society

    Columbia-Greene Humane Society / SPCA is gewijd aan de bescherming, het humane behandeling, en het welzijn van alle dieren. Deze missie zal worden bereikt door onze inzet voor community…

  • Aquatic Eden – Aquascaping Aquarium Blog

    Goedkope Scapes: Het verzamelen van uw eigen Rocks Wie ooit al ze ‘D moeten betalen goed geld voor een rots toen ze een aquarium begonnen? Maar velen van ons doen. Na het bespreken van manieren…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × two =