Hoe lang duurt een Pastor Preach

Hoe lang duurt een Pastor PreachHoe lang duurt een Pastor prediken?

Prediking staat centraal in de erediensten in de meeste kerken. Inderdaad de meeste diensten zijn gebouwd rond het bericht. De preek is cruciaal voor het leven en de gezondheid van een kerk.

Dus ik was nieuwsgierig. Met de preek van belang is en van cruciaal belang voor de gezondheid van een kerk, hoe lang duurt een pastor predikt elke preek? Ik ging naar Twitter om uit te vinden. Hoewel een Twitter enquête is niet wetenschappelijk, ik was verbaasd over de hoeveelheid van de reacties. Pastors begon reageren in grote volume op bijna het punt dat ik de vraag stelde.

Natuurlijk, mijn methode roept de vraag: Is een voorganger echt weten de lengte van zijn eigen preek? Hoewel verder onderzoek nodig zou zijn om een ​​definitief antwoord te geven, ik geloof dat de meeste voorgangers de klok te kijken in plaats zorgvuldig. In die gevallen op onze Twitter onderzoek wanneer een kerklid en pastor van dezelfde kerk reageerden, waren er absoluut geen verschillen in de lengte van de preek tijd elke gemeld.

Het merendeel van de respondenten gaf me een tijd bereik. In elk van deze gevallen, nam ik het middelpunt van de reeks die ze me gaven. Hier zijn de resultaten, vooral in stappen van vijf minuten:

Minder dan 15 minuten – 1%

15 tot 20 minuten 1%

21 tot 25 minuten 5%

26 tot 30 minuten 18%

31 tot 35 minuten 23%

36 tot 40 minuten 18%

41 tot 45 minuten 26%

46 tot 50 minuten 1%

51-55 minuten 4%

56-60 minuten 1%

Meer dan 60 minuten 1%

Hier zijn een aantal snelle observaties:

  • Zeer weinig pastors prediken een zeer korte preek of een zeer lange preek. Slechts 2% prediken een preek die minder dan 20 minuten duurt. En slechts 2% prediken een preek die gaat over 55 minuten.
  • De meeste predikanten prediken preken blijvend in een relatief klein bereik: van 26 minuten tot 45 minuten. Van deze rapportage, 85% van de preken viel in die periode.
  • De mediaan van alle gerapporteerde momenten was 36 minuten. Dat betekent dat 50% van de preken waren korter dan 36 minuten, en 50% waren langer dan 36 minuten.
  • Onder de leken die aanbood opmerkingen, zes van de tien dacht dat de lengte van de preek van de dominee was precies goed. Vier van de tien dacht dat de preek te lang was. Geen dacht dat de preek te kort was.
  • Sommige voorgangers wil graag langer te prediken, maar ze worden beperkt door radio, televisie, meerdere diensten of druk van de leden van de kerk. Ik heb geen een schatting van het aantal voorgangers wil langer dan ze momenteel doen prediken.

Wat vind jij van deze preek tijden? Wat zou u willen veranderen? Waarom denk je dat meer dan acht van de tien preken binnen een relatief kort tijdsbestek vallen? Laat me van u horen.

In de kerken die ik het meest vertrouwd met de voorgangers dat we overwogen "exemplaar ‘bekend waren om te prediken tussen de 20 tot 30 minuten tot ongeveer de jaren 1980. Dat is al een tijdje, en 45 minuten berichten lijken nu de standaard zijn. krimp kerk lijkt ook de norm. Mijn persoonlijke waarneming is dat veel te veel tijd wordt genomen voor dingen die nutteloos zijn – en begrijp alsjeblieft dat ik geen mededelingen, humor, of bevestigingen nutteloos te overwegen. Of het bericht is 20 minuten of 40, als 1/3 of meer van de tijd wordt gebruikt in onnodige herhalingen of ineffectief verklaringen, dat is jammer, contra-productief, en misschien zelfs onbeschoft. Maar ik denk niet dat het is ongebruikelijk.

Monty Thompson zegt

Uw blog onderwerp was zeer actueel voor mij omdat ik dacht echt dat ik ging te lang gisteren. Ik heb alleen hier al op mijn nieuwe pastoraat voor vijf zondagen en ik ben niet zeker wat ze gewend zijn. Ik predik meestal 30 minuten. Gisteren ben ik 40!
Maar ik heb gemerkt dat de menigte is meestal erg bezig de eerste 20 minuten daarna beginnen ze een beetje moe. Verklarende prediking Ik geloof dat vraagt ​​om een ​​langere preek. Iemand vertelde me eens make Christianette’s van die preek! Ik voel me nu beter hebben van uw statistieken te lezen. Bedankt!

Interessant stuk! Ik ben geschokt; onze kerk zou leeg zijn als iemand predikt durfde gedurende 35 minuten !!
Ja, je raadt het al, ik ben katholiek en Ierse!

Ik hoorde eens een evangelist die meestal 45 minuten predikte tot een uur, maar omdat hij iets te zeggen had, leek het alsof alleen ongeveer 15 minuten. Aan de andere kant, als Robert, ik heb andere predikers die kan 15 minuten lijken twee uur bekend!

Mahlon Smith zegt

Thom Rainer zegt

Dank je wel Mahlon. Ik waardeer doorgewinterde voorgangers zoals u het aanbieden van uw perspectieven op deze kwesties.

Ik heb echt genoten van alle reacties. Onze mensen niet draaien om te kijken naar de klok langer. De "nachtdienst" verwijderd. Trouwens het is over de Heilige Geest toch.

Ik zou het uitgangspunt in twijfel. "… Met de preek van belang is en van cruciaal belang voor de gezondheid van een kerk ..". Ik ben het eens dat er waarde kan echter zijn, een deel van de uitdaging van de kerk is onze absolute aanbidding van de "preek’. We zouden er goed aan doen om opnieuw te onderzoeken deze stelling. (Natuurlijk, als we dat doen, een aantal andere kostbare pijlers van onze moderne versie van het christendom kan ook risico lopen)

Dat gezegd zijnde, 20 tot 30 minuten is over al onze attention-deficit samenleving kan verwerken, zelfs voor de gelovigen! Het is ook niet het beste formaat voor leer- het werkt voor een aantal, maar de one size fits all benadering van de lezing stijl "teaching ‘werkt alleen voor een beperkt percentage van onze bevolking. De uitzondering is misschien wel een begenadigd redenaar, maar dat betekent niet de meeste voorgangers beschrijven!

Ik heb ook geconstateerd dat veel predikanten die de Teaching gift vrij zijn gericht op hun prediking / onderwijs en in mindere mate op hun luisteraars. Naar mijn mening, een lange preek is meer over de voorgangers prioriteit "sprekende ‘en minder over de opvang van zijn luisteraars. Op sommige momenten, zou ik zeggen dat het was egoïstisch op een deel van de predikant. (Misschien wel gemotiveerd, maar egoïstisch toch, vooral als ze routinematig gaan dan hun gepubliceerde preek keer) Krijg het punt over, respect voor mijn tijd. Tenminste als u wilt dat wij daadwerkelijk luisteren naar wat je zegt in plaats van zich te concentreren op het moment …

Thom Rainer zegt

Dank je wel Heartspeak.

Dat het bedrijfsleven over het respecteren van de tijd snijdt aan twee kanten. Sommige kerken hebben zoveel voorlopige spul dat het een kwart van twaalf voordat de pastor kan opstaan ​​en prediken, en dan de schuld dat ze de dominee bij de service te lang loopt!

Rick Lawrenson zegt

Ze moeten de pastoor schuld! Als dat gebeurt heeft hij zijn leiderschap overgegeven. Als de leiding aanbidder hij de zeggenschap over moeten hebben wat "voorlopige stuff" is toegestaan ​​en wat niet, niet het koor, niet de diakenen, etc. De meeste "spul" niet eens nodig om een ​​deel van de dienst te zijn. Het moet een tijd van aanbidding.

Heartspeak uitgedrukt wat ik wilde zeggen. Als een pastor geen respect voor de tijd van de congregatie laat zien, dan zal het moeilijk zijn om respect voor hem de rest van de week, als hij niet in de preekstoel. En ik denk dat een gemiddelde van 30 minuten voor een preek geschikt voor de meeste protestantse kerken is. Als de voorganger heeft meer te zeggen dan past in dat algemene termijn, dan moet hij naar de preek blijven de volgende zondag.

Kevin zegt Rettig

Heartspeak, ik behandeld met deze houding in de kerk waar ik voorganger. Het probleem toen ik 9 jaar geleden kwam, was dat de stand van de pastor afgesneden van de dienst onmiddellijk op de middag, ongeacht waar hij was in u preek. Mijn vraag van de congregatie was "Wie zijn wij om slechts een week te geven God een uur?" Sindsdien hebben we onze service tijd op van 11:00 verplaatst naar 10:45, en met een gemiddeld bericht duurzame tussen de 35 en 40 minuten, zijn onze mensen krijgen veel meer uit het bericht. Kortom, zij geestelijk groeien, die ik heb gevonden om het belangrijkste type van de groei van een kerk kan ervaren.

Mijn preken zijn meestal 12-20 minuten. Persoonlijk zou ik graag langer te gaan, maar de meeste mensen willen gewoon de punt van het bericht een keer te horen. Wanneer predikers gaan langer, ze "neiging" om hetzelfde te doen over en over en weer te zeggen.

Thom Rainer zegt

Thanks Kyle. Uw preken zijn zeker op de korte kant van degenen die reageerden.

Ik heb getraind in het Latijn, waar Amerika "goed" (Dat wil zeggen goed voorbereid) preek werd beschouwd als 12-15 minuten. de meeste leden, esp. de jongere waarderen een goed voorbereide boodschap. bij het gebruik van verschillende media, dat wil zeggen dialogen, illustraties, bibliologs, enz. ik weet prediken langer, maar nooit voor een "klassiek" preek.

Dano Rainer zegt

Ik probeer te blijven binnen een 30 minuten venster. Echter, ik had een kerklid mij vertellen "als ik had geweten dat je gaat zo lang te prediken zou ik mijn lunch hebben gebracht".

Rick Brooks zegt

Als mijn arts me vertelde dat hij nodig had 45 minuten minimum aan mijn operatie goed te doen, zou ik zijn woord te geloven en aannemen dat het was het beste voor mij, want hij is de arts. &# 128521;
Een saaie preek is altijd te lang, los van zijn totale lengte, dus ik moet mijn huiswerk te doen. Mijn werk als pastor is te leren en te rijpen de heiligen, zodat ze genoeg geestelijk een verlangen naar het Woord dat gepredikt en als dat gebeurt, moeten ze waarderen het feit dat een boodschap die wordt voeden is niet zoals een tv-diner in het hebben laten groeien magnetron. Als mijn preken zijn bloedarmoede, dan zijn ze waarschijnlijk niet genieten zitten al meer dan een paar minuten om mij te horen. We moeten gewoon een prediking agenda die mensen groeit met geestelijke vitamines die nodig zijn in de betreffende gemeente te plannen.

Thom Rainer zegt

Ik gereageerd op uw vraag door te zeggen dat ik predik 35-40 minuten. Meestal is het dichter bij de 40 dan 35. Ik kortere preken als gevolg van verschillende dingen aan de hand in een dienst hebben gepredikt, en hebben, geloof het of niet, verteld de preek te kort was! Dat schokte me, maar daar is het!

Thom Rainer zegt

De tijden zijn echt veranderd. In mijn dertig jaar als predikant personeel, met de occasionele gelegenheid om te prediken, heb ik een heel breed scala aan preek lengtes gezien. Voordat de PowerPoint / MediaShout / ProPresenter dagen, 30 minuten was"de norm", Veel minder, weinig meer. De dienst werd gepland en gecoördineerd rond de boodschap van de dag, 30 minuten voor hymnen, gebeden, volkslied, scripture lessen, doxologie, eer aan de vader, enz. En 30 minuten voor de preek.

Vandaag, met de multi-media-impact, vele kerken nu gebruik "het scherm" voor alles. Als er een storing van de computer of als AC ging in het Heiligdom en de service moest worden verplaatst naar de beurs hal, zou veel ministers vandaag op een verlies van hoe de dienst comduct.

Deze afhankelijkheid van technologie heeft ook geleid tot een vals concept dat aandachtsspanne is verhoogd omdat je andere zintuigen bezig hebben. Nu dat de luisteraar niet alleen hoort, maar "ziet de preek"Ik kan nu langer prediken.

Verder, een kwestie die volledig over het hoofd gezien door de meeste is dat van de mobiliteit. Veel gemeenteleden kan niet comfortabel zitten voor meer dan 30 minuten per keer. Case in point, ik heb een bloedstolsel in mijn been en vinden het erg moeilijk, zo niet pijnlijk om te zitten voor meer dan 30-40 minuten per keer, en toen ik sta, kan het been zwak en onstabiel zijn. Therfore te zitten voor een lange preek 35-55 minuten zou pijnlijk fysiek en daarom zou mijn aandacht te verliezen als ik gefocust op het verplaatsen van mijn been.

Een laatste punt, zoals sommigen hierboven heb aangegeven, de lengte van de preek betekent niet dat de kwaliteit van de preek en de beknoptheid van preek betekent niet altijd oppervlakkigheid. Ik heb een aantal uur lange preken die had kunnen worden gecondenseerd tot 12 minuten op basis van inhoud en vele 14e minuut preken dat het leven veranderende zijn gehoord.

De belangrijke vraag is: "wat wil ik de luisteraar weg te nemen en hoe ik kan ik accomish die het meest effectief?" In de film "Amadeus", De Koning humoristische verklaart "teveel noten – de koninklijke oor kan alleen luisteren naar zo veel noten per nacht". Op dezelfde manier kan de luisteraar alleen behouden zo veel in de loop van een preek, dus wat is het precies je wilt dat ze te behouden en op te bouwen rond dat retentie capaciteit, niet de tijd frame. Als je dat kunt doen in 14 minuten, geweldig, als het duurt 30 minuten, ok, maar ik betwijfel of een 60 minuten preek zal een hogere retentie te produceren. Nogmaals, de inhoud, geen tijd, zou de drijvende kracht zijn. We zijn niet allemaal begaafde redenaars, en alleen omdat we kunnen prediken gedurende 60 minuten betekent niet dat we de volgende grote mega-kerk in het maken !!

Thom Rainer zegt

De geest / hart kan alleen opnemen wat de achterzijde comfortabel kan verdragen!

Laat me duidelijk: we zijn geroepen om de hele raad van God te verkondigen, maar niet allemaal in één preek.

Thom Rainer zegt

Ik begrijp je pijn.

Ivey Rhodes zegt

De hersenen kunnen ontvangen wat het verhaal kan verdragen.

Thom Rainer zegt

Thanks Ivey. Ik denk dat ik zie een trend ontwikkelen.

Als een pastor, vind ik een aantal van deze klachten lastig. Hoeveel van de mensen in onze gemeenten kijken uur durende tv-programma’s of zelfs volledige films die vaak 2 uur plus? Romeinen 10 belooft ons dat het geloof uit hoorzitting, het woord van Christus. Misschien mensen moeten begrijpen dat prediking is niet over hen, het gaat over Jezus. Zij moeten ook hun prioriteiten in de rij en beseffen hoe groot elke vorm van entertainment is, heeft het geen eeuwige waarde, maar het gepredikte Woord van God doet. Als een prediker, ik ben niet bezorgd over het ongemak of uw "verhaal" maar ik ben bezorgd over de conditie van je hart.

DANK U PastorErik! Ik denk dat de Amerikanen zijn gewoon te entertainment gereden! Chinese kerken zitten en hoor het woord voor 8-10 uur en CRAVE het als het vlees en de melk het is …

deze hele "mijn kont doet pijn, dus ik ben niet meer luisteren" en "goed ik heb dingen te doen" spul is belachelijk.

Onze eerste prioriteit moet zijn het horen van het woord van God en geven Hem te eren in zijn huis … als dat betekent 3 uur voor de eredienst en de 10 uur van de prediking en de 10 uren van gebed … DO IT. In plaats daarvan zijn we meer bezig met het krijgen van onze kinderen te weinig liga of het houden van die baan die ons uit Gods huis in plaats van een die niet zo veel zou kunnen betalen om in staat te zijn in zijn huis houdt! Onze prioriteiten zijn in de war!

"Misschien mensen moeten begrijpen dat prediking is niet over hen, het gaat over Jezus. "

AMEN! Het draait allemaal om Jezus, en we hebben al veel te lang maakte dit over de Amerikaanse.

Peter Mahoney zegt

Dit kan het meest worden "geestelijk" commentaar in de draad. Het grootste deel van de klagende is geworteld in het consumentisme, niet een diepe liefde voor Christus en Zijn Woord. Wat we van houden we zullen ons wijden aan … en Amerikaanse "christenen" hebben de neiging om te worden besteed aan veel dingen, maar om de dingen van God, het gaat niet over devotie het gaat over afleiding.

Als ik predik onder de 50 minuten zijn de mensen in uiterste schok en het gevoel dat ik ze kort ergens veranderd langs de lijn. Dit komt door het prediken verklarend preken. U prediken totdat je klaar bent met de tekst. Af en toe dat ook moge zijn minder dan 30 minuten (bijna nooit in mijn geval) en een andere keer kan het meer dan een uur. Ik predikte een dag gedurende 90 minuten en toen ik keek op mijn horloge om hoe laat het was te zien kon ik het niet geloven. Gelukkig is het slechts leek 15 minuten voor zowel mezelf en de gemeente. Ik heb de neiging om mensen te vinden me te vertellen om te stoppen met zich te verontschuldigen voor het prediken lang. Als mensen weg te komen uit de preek met een grotere kennis van Gods Woord, vind ik dat ze niet schelen te veel over de tijd.

Thom Rainer zegt

U bent in de gezegende minderheid Troy.

Als ik korter prediken, ik druk uitoefenen op de SS werknemers krijgen hun lessen gedaan.
Als ik langer te prediken, ik druk uitoefenen op de SS werknemers die zich hebben uitgeput.
Ik predik langer als ik onder voorbereid.
Ik predik langer als ik meer dan bereid.
Ik predik langer als de Geest lijkt te bewegen.
Ik predik korter als ik weet dat het punt (s) zijn gemaakt en is het tijd om te gaan zitten.
De realiteit is dat de prediking is geen wetenschap, maar en kunst en soms schilder ik beter dan de andere keer. Maar de kracht in prediking is niet in de kortheid of lengte, niet in de persoonlijkheid of illustratie van de prediker, maar in bovennatuurlijke empowerment van zijn geïnspireerde woord van de Geest. Maar dat lijkt te gebeuren meer vaak de wind van de Geest lijkt op te blazen meer vaak als ik voorbereid en vernederd door de tekst bij de hand, ingediend en afhankelijk van de Hem, "gebeden up" mijzelf en gebeden door de gemeente, onbewust van zichzelf en de tijd en volledig gefocust op verheerlijking van de Zoon.
Ik over het algemeen prediken in de 40-42 minuten bereik. Zijn zo kort als 11 minuten (eenmaal) en zolang dan 60 (enkele keren).

Bob Parikh zegt

Right on, Marty! Ben het eens 100%

Het is interessant om dit onderwerp vanmorgen dat we gisteren hadden net een discussie over dit na de kerk te zien. Ik ben een jonge jeugd pastor in een kerk en hebben sommige gemeenteleden me te vertellen dat onze senior pastor en ik moet onthouden wanneer wij prediken dat we buiten de deur te zijn om 12:00. Voor mij, het zorgt ervoor dat de zorg voor waarom deze mensen nog wonen. Hoe dan ook, van dat feit, dat is iets dat ze moeten werken met God.

Eerlijk gezegd, voor onze kerk, preken zijn meestal 25-40 minuten in lengte. De laatste tijd heeft onze voorganger gepredikt dichter bij het 40 minuten venster ten opzichte van de normale 30 minuten te gebruiken. Er is een oud gezegde dat luidt "De hersenen kunnen alleen proces zoveel de achter kan weerstaan." Ik denk dat er misschien een kern van waarheid dat, maar ik denk dat ook het hart is waar de ware verwerking moet zijn. Ik vraag me af over de 18 inch kloof die ons brein scheidt van ons hart en de moeilijkheid er lijkt te zijn voor mensen om de overgang van hoofd kennis ter harte kennis te maken. Eerlijk gezegd al, wat ik graag meer dan wat is een pastor die laat ons opknoping een week om onze eigen te doen "kauwen" over wat hij predikte over, zodat we klaar zullen zijn wanneer hij pikt de volgende zondag. Dat kan gemakkelijk passen in de 30-35 minuten bereik. Ik hoop dat dit logisch!

Tom: Dit debat is al zo lang als ik preaching_over dertig years_WOW zijn geweest. Het lijkt erop dat oude honden nooit sterven … LOL! Bedankt voor de zekerheid dat ik heel normaal hoewel ik niet graag zie mezelf als normaal. We hebben net aangescherpt de tijd tussen de twee diensten en ik hebben moeten bezuinigen om 30 minutes_I predikte 45 minuten voor het change_nice te weten dat ik op schema met de norm. We hebben alle onnodige en tijdrovende dingen geschaald van de diensten en zijn in staat aan de stok met het plan tot nu toe. Houd in gedachten zijn we slechts drie weken in onze nieuwe doelstelling. Het plannen, uitvoeren en implementatie altijd een challenge_hard om activity_although Allot van de Heilige Geest factor krijgt de schuld op Zijn beweging en de activiteit!
Ik waardeer uw artikelen – Thanks
Charles Boswell
senior Pastor
Immanuel Baptist Church
Wichita, Kansas

Thom Rainer zegt

Bedankt Charles. Ik ben vereerd je mijn berichten lezen.

Na zestien jaar van prediking, ik ben ervan overtuigd dat er geen juiste antwoord maar ik vraag me af, of een sportevenement was saai of te lang, zou onze kerklid opstaan ​​en vertrekken? Ouders uren zitten terwijl hun kind zit op de bank, zelfs niet spelen, omdat zij zich inzetten voor dat kind.
Er zijn saai predikers zowel lange als korte, maar ik denk dat onze inzet niveau en de rente kan niet worden gebaseerd op die in de preekstoel, maar van wie hij spreekt. Dr. Rainer, ik weet het plukken van uw werk en bedankt voor de tijd die je besteedt om ons te helpen jongere predikers (44), denk ik dat we voorgangers moeten de Geest bewegende gehoorzamen in elke instelling, soms dat kan langer of korter zijn. Onze voorbereiding mag nooit een belemmering voor hoe lang we konden prediken indien de Geest vertelde ons te zijn. Als gemeenteleden besteed zoveel tijd voorbereiden om te ontvangen als we de voorbereiding uit te storten, ik ben er vrij zeker van dat Gods Geest grotere werken zouden doen. "Jezus kon niet meer werken onder hen vanwege hun ongeloof te doen."

Paul Young zegt

De preek moet lang genoeg zijn om de tekst van de Schrift goed te dekken. Het moet worden uitgelegd, toegepast, en geïllustreerd. In mijn 12 jaar van pastorale ervaring kan ik dat doen in 30-40 minuten. Als ik weet dat mijn tekst gaat langer dan die rekening te dekken zal ik het verdelen in twee preken. Ik heb geen aandacht besteden aan de tijd toen ik predik het werkt gewoon altijd naar ongeveer dezelfde hoeveelheid tijd. Sommige te lange preken kan worden toegeschreven aan: een gebrek aan adequate voorbereiding (een gebrek aan na te denken over wat je wilt zeggen en hoe je wilt om het te zeggen), onnodig lange inleidingen (geen preek heeft een 20 minuten inleiding), een verlangen om geven elke bit van exegetische data ontdekt in studie (zelfs als het niet direct relevant voor de belangrijkste leer van de tekst), het naderen van een preek als grove hagel in plaats van als een kogel (proberen om meerdere boodschap tijdens dezelfde preek). Goede studie leidt tot een begrip van de primaire leer van de tekst. Goede preek prep zal leiden tot een preek dat verklaart, illustreert en geldt dat het onderwijs zonder te proberen om elk grammetje exegetische gegevens bevatten. Goede levering zal vasthouden aan het plan, kruipend te voorkomen, moet duidelijk en direct. Het is bijna onmogelijk om de meeste teksten voldoende af te dekken in minder dan 20 minuten. Toch kunnen de meeste teksten adequaat worden behandeld in minder dan 50 minuten.

Britt Taylor zegt

Ik heb het gevoel dat de gesproken boodschap tijd zou moeten zijn in nauwe relatie tot de tijd voor muziek, gebed, schriftlezing etc. Ik heb niet het gevoel dat geen enkel deel van een dienst is groter dan de andere. Correct gedaan, elk deel van de dienst is " prediking" het evangelie!

Drew zegt Dabbs

Ik was in de korter bereik, zeker. Ik predik 18-25 minuten, met 22-23 minuten zijn mijn norm.

De realiteit is dat we elkaar leven in een bepaalde culturele context. Sommige kerken zijn "bedrade" voor of zijn opgeleid om langere preken te luisteren. Echter, voor het grootste deel, wanneer een kerk begint om 11:00 uur, mensen verwachten om buiten te zijn door ‘s middags, op zijn laatst.

Als de song dienst voorbij is om 11: 20-11: 25, het betekent niet dat ik een extra 5-10 minuten om te prediken. Ik zal verkondigen wat de Here mij heeft geleid, door de week, om te prediken, en als we uitstappen om 11:50, het zij zo. Ik heb geen vijanden gemaakt doordat mensen vroeg. In zeldzame gevallen, zal de dienst slechts een paar minuten lopen over, en ik vind dat mensen veel meer "vergevensgezind" omdat ze weten dat ik dat niet elke zondag doen.

Dr. Joe Cothen gebruikt om pastoraat cursussen op NOBTS onderwijzen. Nadat hij van daar had teruggetrokken, leerde hij een pastorale ministeries Natuurlijk is een semester aan de Mississippi College. Het gebeurde aan mijn laatste semester daar te zijn, en ik nam de cursus. Ik herinner me een paar dingen die hij zei in die klasse, waarvan er één was, "Het grootste probleem dat ik zie met u jonge predikers is dat je gerund door veel te veel goede stopplaatsen voordat u besluit om te stoppen met praten." Het kostte me 5-6 jaar van prediking / pastor om echt te beginnen met Dr. Cothen wijsheid waarderen in die woorden. Ik vind dat ik veel meer als ik zeg minder kan zeggen. Ik vind dat mensen te behouden meer wanneer ik minder te zeggen. Ik vind dat mensen de neiging om beter te luisteren als ik minder te zeggen. En, voor mij persoonlijk, ik kan niet de waarde te vinden in de prediking langere preken als ik weet dat de mensen zullen niet zo goed te luisteren of te behouden zo veel als toen ik predik de kortere preken.

Ik hou van de eerdere opmerking van iemand gemaakt: "Wij zijn geroepen om de hele raad van God te verkondigen, maar niet allemaal in één preek." Ik heb niet alles in één preek zeggen; noch moet ik elk punt dat ik liep over en kwam met tijdens mijn preek prep prediken.

Dr. William Brackney moedigde ons in een kerk geschiedenis cursus om Ockham’s Razor toepassen op onze papieren. Hij zei dat toen we klaar met het schrijven onze papieren, die we nodig hadden om terug te gaan door en snijd alles wat niet hoefde te zeggen. Om dat te doen, zei hij, zou zorgen voor een duidelijker, beknopter papier. Hij had gelijk, en hetzelfde geldt voor preken.

Terug te gaan door middel van een preek en het uitsnijden van alles wat niet hoeft te worden gezegd zal zorgen voor een duidelijker, beknopter, en uiteindelijk betere preek. Mensen zullen niet geneigd zijn om het zicht van het bos te verliezen voor de bomen, ze zullen weglopen herinneren meer, en ze zullen de meeste kans hebben een betere gevoelens ten opzichte van de prediker als ze een paar minuten te vroeg. &# 128578;

Teruggaan naar wat ik al zei aan het begin, we elkaar wonen, dienen en prediken in een bepaalde culturele context. Als mensen zijn gewend aan het krijgen door de middag, probeer ze te laten uit tegen de middag. Als ze gebruikt worden om een ​​45-50 minuten preek, dan prediken!

Thom Rainer zegt

Toen ik begon in de bediening 30 jaar geleden, 20-24 minuten was de gestelde verwachtingen. Toen ik bij mijn huidige ministerie locatie aangekomen 16 jaar geleden, dat was nog de verwachting van veel van de ouderen. Een ouderling in de gemeente zou opschrijven de begin- en eindtijd van het bericht en geef ze aan de voormalige Senior minister en vervolgens me af of het bericht boven de 25 minuten grens. Vier jaar geleden, stopte hij. De huidige gemeente is gericht op een 30-40 minuten bericht, soms met interactieve elementen op andere momenten zonder, maar altijd op zoek naar het woord van God in de huidige situatie van het leven spreken. Ik denk dat al wat het echte verschil is dat we de overgang naar preek-gebaseerde groepen na het bericht. Na het horen, gaan ze in groepjes te praten over hoe het uit te leven. Het heeft geleid tot een verhoging van de waarde van het luisteren voor hen, want zij zullen de dialoog. Plus het heeft hun retentie en lopend gesprek over het bericht toegenomen – opgemerkt door FACEBOOK berichten bijna een week nadien, en e-mail follow-up vragen en opmerkingen tijdens de week. Aangezien dit is gebeurd, heeft de gemeenten honger naar het gesproken woord toegenomen.

Natuurlijk is het grootste belang is om op gehoorzaam aan Gods roeping en wat de Heer vraagt ​​specifiek één op te prediken, maar mijn man worden geplaatst en ik vond het nuttig om te bestuderen wat zijn de beste manieren om mensen te leren en te behouden kennis ook? (Natuurlijk zijn we ook uit een Youth Min achtergrond, maar we hebben gevonden dit geldt voor volwassenen. De studies zelf klaar bent met volwassenen.)
Aangezien het belangrijkste doel als een prediker of een Leraar is niet alleen dat mensen horen het woord, maar ook geworden daders van het woord te vinden we dit een Bijbels zorg. Zonder een Senior Pastor hebben we geluisterd naar heel wat verschillende stijlen prediking en preken de afgelopen 6 maanden. Een trend we hebben gemerkt dat sommige van de preken waren geweldig, maar zou beter zijn geweest als ze werden gesplitst in 2-3 preken in plaats van proppen het in één lange. Het was een info over-belasting, zelfs voor mezelf een fervent preek notulist. &# 128521;
Wanneer u het onderzoek naar volkeren gemiddelde retentie te bestuderen wordt het een eye opener. Luisteren naar lezingen / prediking van het gemiddelde retentie bedraagt ​​5%. Wanneer u audio en visuele combineer dan springt naar 20%. Als u in gesprek en ervaringsgerichte aspecten toe te voegen krijg je tot 50-70%, en ga zo maar door.
Ook rekening houdend met de gemiddelde personen aandachtsspanne belangrijk. (20 minuten is het gemiddelde. Dit aantal wordt korter voor jongere leeftijdsgroepen en langer voor oudere.) Of het nu gaat schrijven of spreken Ik weet dat ik moet veel waarde aan de tijd van mensen te plaatsen. Ik ben ook gericht te bereiken en hen inspireren om te plaatsen wat ze horen van Gods Woord in actie. Dit betekent dat ik ga proberen en dingen als interactieve en ervaringsgerichte als ik kan, met inachtneming van hun tijd. Niet in het doel te vermaken, (dat is een andere hoek), maar in een poging om hun hart bereiken voor de lange termijn.
God heeft Zijn plan voor elke preek / praten en de luidspreker moeten gehoorzaam zijn aan Zijn roeping zijn. Ik ben het eens met degenen die hebben gezegd dat sommige kunnen prediken voor een uur en het "vliegen" door alsof het slechts tien minuten. Ik vraag me wel wanneer zoveel verschuilen achter het "en mensen moeten gewoon meer richten" deel. (Ik gebruikte om dit te zeggen mezelf. Het gemiddelde Amerikaanse kerk ganger lijkt te manier om consumeristisch enz. Ik ben het eens te zijn, maar is dit niet ook onze schuld in de kern van de kerk in het algemeen? Wanneer hebben we stoppen met het bereiken van hen?) misschien ben ik te combineren met veel zaken in een commentaar, maar ik ben dankbaar voor de grote inhoud van uw site en uw lezerspubliek grote discussie in de commentaren.

Thom Rainer zegt

Thanks Jason. Sam houdt van de kerk!

John Lawless zegt

Ik ben afgestudeerd aan GGBTS. Tijdens mijn tijd bij GGBTS ontving ik geweldige training in de theologie en missies. Het spijt me te zeggen dat ik kreeg zeer weinig training (één klasse) op het schrijven en het leveren van preken. Ten eerste, ik geloof dat pastors proberen om te veel in een preek te zetten. Een punt goed gedaan is beter dan drie punten slecht gedaan. Persoonlijk heb ik nog meer dan 4 of 5 pastors die de aandacht van een congregatie veel meer dan 20 minuten kan vasthouden vinden. Als je mensen in slaap, hetzij lichamelijk of figuurlijk zijn, zijn ze niet van plan om te horen wat je te zeggen hebt. Dus wat moet men doen?

Brandon Moore zegt

Ik geloof altijd de tekst moet de lengte van de preek dicteren … Ik stroom overal van 15 minuten tot 50 minuten (eenmalig).

Marilyn Pinkston zegt

Hopelijk, de service is goed in balans met muziek en boodschap. Sommigen zullen hun eeuwige beslissing (commitment in hun hart) tijdens de muziek te maken; sommige tijdens het bericht. Boven alles, tijd te besparen voor de uitnodiging. Niemand zal klagen als mensen reageren verlengt de service, maar ik denk dat het moet beginnen binnen een redelijke termijn, wanneer de Heilige Geest vertelt de pastor naar "trekken het net." Laat de mededelingen aan de orde van de dienst en lang te bidden voor de zieken en missionarissen voor gebedssamenkomst of een bijzondere tijd na de dienst. Als een lange tijd luisteraar, heb ik gehoord ervaren leiders zeggen dat het duurt ze langer naar een kortere preek voor te bereiden, om ervoor te zorgen dat ze niet konijnen jagen of rehash de wekelijkse nieuws. De goed voorbereide preken de beste resultaten. We willen het goed voorbereid degenen. Het helpt wanneer de zondagsschool, muziek en bericht volgen dezelfde nadruk voor de dag, zodat mensen niet hoeven te heroriëntatie te houden. Dat betekent niet dat dezelfde nadruk elke week, of herhaal de SS les die ze hebben gewoon hart. We zondagsschool leraren hebben dezelfde zorg (bidden voor een respons), en we hebben een afgesneden tijd om de boodschap over te brengen.

Ik vind het ironisch dat jongere predikers zijn langer gaan, gezien het feit dat meer en meer van ons – vooral de jongere,-tech bezig onder ons – hebben aandachtsspanne die worden steeds korter.

Voor degenen die langer dan 35 minuten of zo te gaan, ik hoop dat ze op zijn minst te mengen met elementen die de hersenen te houden voldoende gestimuleerd, zodat de mensen het vlees van de boodschap te horen.

Omdat het een Pinkster, de frustrerende ding heb ik ontdekt in de afgelopen jaren is het feit dat de muziek gedeelte van de dienst duurt eeuwig, soms bijna het dubbele van de lengte van de preek! Dan, wanneer het eindelijk tijd om te prediken, iedereen is volledig versleten en niet in staat om het Woord te verduren en ontvangen zo goed als ze zouden hebben of zou moeten hebben als er meer evenwicht in de service! Hou van je boeken en je blog, meneer!

Thom Rainer zegt

Thanks Mark. Ik ben zo dankbaar dat je deel uitmaakt van deze blog community. Laten we meer van je horen.

Drie snelle punten.
1. Je hoeft niet te zeggen dat het allemaal in een preek. Over te dragen naar de volgende week.

2. Ik probeer altijd om pastor van de kerk niet alleen prediken een preek. Ik weet dat klinkt raar. Ik probeer (ook het grootste deel van de mannen) denken aan de trouwe vrijwilliger in de kinderkamer met kinderen slaperig en hongerig. Als pastor wil ik zeker dat ik Shepard te maken en denken ze net zo goed. Plus Ik wil niet dat ze het vrijgeven van de kinderen of iets te gooien me in frustratie. Lol

3. Ik predik 30-35, tenzij de geest anders regisseert. Ik vind Hij normaal bereidt me lang voordat zondag wel.

Laatste opmerking, Brandon genageld het!

Ik ben het eens met veel van de opmerkingen hier: de juiste prediking kan variëren volgens een van de context.

Hier is een relevant citaat van CH Spurgeon:
"Er is zoiets als het hebben van te veel te zeggen, en zegt dat het tot hoorders huis walging plaats worden gestuurd dan verlangen."

Ik heb dat citaat geleefd. lol.

Uitstekend artikel en goede commentaren ook.

Als ik een paar dingen kunnen toevoegen:

1 – Video en andere "interactieve" elementen toe te voegen aan de lengte preek. PowerPoint alleen kan 20% toe te voegen aan de lengte van een preek, maar niet te spreken wat het toevoegt aan tijd prep. Ik zeg niet dat het niet gebruikt; maar zorg ervoor dat de waarde die u krijgt uit de toegevoegde element compenseert de kosten in de voorbereidingstijd en het publiek uithoudingsvermogen.

2 – De persoon die hongerige kinderen genoemd, is iets op het spoor. De meeste van onze kerken hebben hun start tijden veranderd in jaren (decennia?), Maar de school klokken eerder op de dag overgaat. Deze beweegt kids ‘lunch als goed. Waar kinderen gebruikt om elke rond het middaguur, nu sommige zijn zo vroeg 10:45 eten. En als uw dienst begint om 10.30 uur, 35 minuten preek kan lunchtijd terug tot ‘s middags of later te duwen. Stel je voor als je gewend bent om te eten ‘s middags, maar één dag per week kon je niet eten totdat 01:30? Die zou waarschijnlijk niet zijn dagen zou u zich verheugen op.

Terri Durham zegt

Mijn man vraagt ​​voor mijn kritiek na elke preek, soms denk ik dat hij een beetje langer zou kunnen gaan naar een punt duidelijker te ontwikkelen, maar meestal blijft hij in de 25-30 minuten bereik. Hij is zich zeer bewust van de tijd, want als wat Marty eerder gezegd over ETC vrijwilligers. Uiteindelijk, moedig ik hem om hem te lezen publiek. Als ze bezig zijn en attent, ga dieper. Als ze niet het maken van oogcontact of staren wezenloos, tijd voor de uitnodiging. Ik denk ook hoe hij heeft betrekking op mensen als hij niet achter de preekstoel beïnvloedt hoe aandachtig ze kunnen worden.

Jona predikte een zin lange preek en revival kwam. Paulus predikte zo lang iemand ging slapen en viel uit een raam. Beiden waren effectief. Ik denk dat we nodig hebben om de leiding van de Heilige Geest te luisteren en Hem te vertrouwen voor de resultaten.

Ik heb gemerkt iets over mijn eigen prediking – toen ik bij mijn huidige kerk begon, mijn preken gingen direct rond een half uur. De laatste tijd heb ik rand dichter bij het 45 minuten. Niet zeker of het is de gedachte die "Nou, ze zitten met me nu, dus ik ga zo lang als ik moet gaan" of dat het een grotere waardering van wat ze nodig hebben om te horen en hoe lang ze zijn bereid om te zitten en te luisteren, maar het was een interessante statistiek.

Ik predik ongeveer 40 minuten gemiddeld. Onze media verzadigde cultuur betekent dat we nodig hebben om harder te werken aan de waarheid effectief communiceren. Het heeft geen zin om te praten als mensen niet luisteren. In onze media verzadigd cultuur (met zijn zelf toegebrachte ADHD), betekent dit dat ik moet in staat zijn om dingen te veranderen op de vlieg. I kan worden geboeid door de fijne kneepjes van Paulus ‘argument, maar als ik verlies mijn publiek moet ik in staat zijn om te erkennen dat en reageren. Het kan betekenen iets te zeggen grappig, het toevoegen van een afbeelding, of toegeven dat we ploeteren door dikke modder, maar het gieten van een beeld van waar we zo gaan ze weten dat het de moeite waard.
Ik heb gepredikt in dezelfde kleine stad kerk voor meer dan een decennium. Het is gegroeid van 40 tot 200. Een één van de dingen die ik eigenlijk heb aangemoedigd is het reactievermogen van de kant van de gemeente. Ik kan pauzeren en een vraag … verwacht een reactie. Ik zal punten illustreren aan de hand "hypothetisch" gesprekken tussen twee mensen in het publiek. Ik zal van tijd tot tijd vragen veld aan het einde van de boodschap om met begrip en toepassing.
Aan het eind van de dag, hoewel, ik spreek slechts één. Als mijn Heer is niet blij met het wat en waarom van mijn prediking, het doet er niet wat mensen dachten.

Jeff Kisiah zegt

Na bijna 3 decennia in het pastoraat, ik heb onlangs toegetreden tot de staf van een para-bediening. Ik heb 20 verschillende kerken bezocht in meerdere staten de laatste vier maanden op een "Kingdom Tour" het verkrijgen van inzichten uit de gemeente observaties. In aanvulling op de verschillende lengtes van preken, is het ook interessant geweest om de verschillende stijlen van de levering te zien, "boekensteun aanbidding" opties, en de algemene kerk omgeving …. zeer onthullend tour tot nu toe!

Dwayne Gobin zegt

Het is moeilijk te zeggen wat de juiste lengte van een preek zou moeten zijn. Mijn ervaring heb ik geleerd dat na 20 minuten de prediker begint onder de aandacht van de gemeente of het publiek te verliezen. Het belangrijkste is dat we toestaan ​​dat de Heilige Geest om ons te leiden en te stoppen toen hij ons wil doen.

Ik denk dat, door de jaren heen, een 2 belangrijkste dingen zijn de lengte van mijn prediking getroffen:

In de eerste plaats heeft mijn begrip van wat prediking is geweest. Ik dreef in een plaats van te denken dat de prediking was slechts een facet van het onderwijs, en als zodanig was onder dezelfde beperkingen als seculier onderwijs. Koppelverkoop deze in het werk van David Murrow (Waarom mannen haat naar de kerk gaan, en andere boeken), die predikers aanmoedigt om korte (lt; 10 minuten) te prediken preken omdat mannen (meestal, maar niet uitsluitend) strijd met iets langer dan de kloof tussen advertenties op TV. Echter, toen ik begon te luisteren en lezen Mark Driscoll (en vrienden), realiseerde ik me dat dit natuurlijk niet waar was. Dit leidde me aan het denken langer en dieper in wat de aard van de prediking was. Dit heeft ertoe geleid dat ik een plaats die begrijpt het prediken van een meer met de Geest vervulde, minder seculier-denkende beperkt kunst die is veel meer dan ik proberen om informatie over te brengen aan mensen.

Het andere ding dat veranderd is mijn eigen geestelijke volwassenheid geweest. Toen ik voor het eerst begon te prediken bij 18 (Ik ben niet een full-time predikant, dus ik heb alleen gepredikt sporadisch sindsdien) Ik gebruikte om heel weinig te zeggen hebben, en nam een ​​lange tijd te doen. Dit werd geleidelijk aan korter als ik beter heb bij zeggen wat weinig had ik. Toen begon ik meer te zeggen hebben, en dingen werden een beetje langer. Toen begon ik te beseffen dat ik eigenlijk had te veel materiaal om alles in te passen, en dus heb ik verhuisd naar een veel strakkere bewerkingsproces.

Deze dagen Ik ben over het algemeen ergens in de 25-40 minuten, maar ik ben veel meer comfortabel in mijn eigen kunnen, en meer vertrouwen in Gods bereidheid door Zijn Woord te spreken.

Tijdens een recente planning vergadering, vroeg iemand me "Hoe lang denk je dat iemand te verkondigen?" Ik vertelde hen dat het afhangt van de mate van gifting – te veel mensen prediken 45 minuten over 20 minuten ter waarde van de gift.

Allereerst geweldige blog! Ik denk dat de prediker valt ten prooi aan de gemeente en de pastor voor hen! We hebben een vrij nieuwe pastor die worstelt met preek lengtes, omdat de meeste van de gemeente luisterde naar een oudere voorganger en werd gewend aan een bepaalde lengte, daarom waardoor ze de klok gestaag kijken! Als we verwerven nieuwe broeders en zusters in Christus als een jonger publiek lijkt het mij dat ze niet een beetje langer preek erg want ze absorberen de kennis! Mijn gebeden voor alles wat je predikanten jouw taak is niet gemakkelijk, noch zal het ooit! Houd het brengen van het woord en het uitrusten van ons om het evangelie van Christus te delen! Hartelijk dank voor uw toewijding aan het Koninkrijk jullie allemaal!

Mijn man gaat in het algemeen 40-45 minuten, maar het nooit het gevoel alsof het zo lang. Hij bereidt een preek die slechts 30-35 minuten moet nemen als hij volgde het als een script, maar hij heeft een hekel aan gebonden te zijn aan zijn aantekeningen en zal vaak komen met relevante voorbeelden of toepassingen tijdens de eigenlijke spreken. Hij gelooft dat dit maakt het mogelijk de vrijheid om de Heilige Geest te wijzigen of toe te voegen aan wat hij misschien niet aan gedacht hebben vóór. Ook hij is erg exegetische en probeert moeilijk vast te houden aan de passage, ongeacht hoe lang het zou duren om het adequaat te dekken. Ik vond het zien dat hij in het grootste percentage (26%). &# 128578;

Als er niet wat ze gebruikt om te bellen "zalving" in een bericht … de tijd kunnen irrelevant zijn.

gratie de website, lanceren wij onze nieuwe in een paar weken &# 128578;

Hoe dan ook … onze voorganger gaat meer dan een uur constant … en eerlijk gezegd … ik hou ervan. Ik weet niet eens merken eerlijk gezegd, omdat hij zo krijgt in de diepte op de dingen en voedt ons echt vlees. Ik heb kerken geweest waar het voelde meer als ik had een voorgerecht en ik wilde meer weten … Ik denk dat onze behoefte aan kortere diensten is te veel over hoe God ons kan dienen in plaats van ons najagen van kennis van Hem. Ik heb honger. Ik ben blij dat ik ben goed gevoed (en soms overweldigd door te veel te snel, maar dat is beter dan niet genoeg !!).

Ik preek dient alleen zo lang als nodig is om uit te leggen, te illustreren, en een tekst toepassen. Laat de andere stuff out (exegeting en ontleden van elk woord, jagen konijnen, paardrijden hobby paarden, etc.). Blijf trouw aan de tekst en u zult ok. Zelden heeft een 2 vers tekst behoefte 40 minuten, maar er is geen manier om meer tekst te doen, in het bijzonder een aantal verhalen (Dan. 1-6), in minder dan 20 Predik het woord en laat al het andere uit. Ook, het is niet altijd de predikers fout als de dienst gaat lang, als de muziek en andere dingen ga 40-45 minuten, dan is er geen manier om in een uur buiten te zijn (en zijn trouw aan de tekst).

Ik pastor een 9 maanden oude kerk plant die voldoet aan in een bioscoop. We hebben precies 60 minuten voor onze service. Met onze aanbidding set, basic aankondigingen, welkom, het aanbieden, en de respons tijd kon ik niet meer als ik wilde prediken. 25 minuten is het doel. Dit vergt meer voorbereiding dan 45 minuten, omdat ik moet zeggen wat gezegd moet worden en kan niet vleugel het! Bedankt voor de post …

Ik predik een gemiddelde van 35 minuten. Ik zou graag langer te prediken, maar een oude pastoor vertelde me een keer dat, "De geest kan alleen maar begrijpen wat de achterzijde kan verdragen". Daarom blijf ik blij van de 35 minuten krijg ik elke week te zijn en te streven naar een economie die het gebruik van woorden die de tijd die ik heb gekregen in plaats van op voor meer maximaliseert.

Als pastor van ongeveer 5 jaar heb ik geconstateerd dat mijn prediking stijl een beetje veranderd. Vooral omdat ik vind het Woord van God zo belangrijk dat ik moet werken met de mensen die ik dien en alleen geef ze één belangrijk punt per preek. Kan iemand zich herinneren 3 punten? Ik heb meestal een harde tijd met het zelf. Nadat ik predikte het gewoon. Als de preek een exegetisch een is neem ik kleiner passages, als er een lange passage minder exegetische. Ik heb mijn tijd ga 40-45 minuten tot aan 28-35. Afgelopen zondag was 35:55. Ik denk dat de mensen worden steeds meer aan, want ik ben beginnen om alleen hen te voeden wat ze kan niet alles wat ik bestudeerd voor de preek te eten. hoe langer we dit doen en hoe meer we zijn vastbesloten om de mensen het welzijn hoe meer we te voldoen aan hen te geven wat ze aankunnen, en nog meer bereiken.

Thom Rainer zegt

Bedankt voor het perspectief. Erg behulpzaam.

Allen zegt Calkins

Ik ben het eens dat SBC pastors langer prediken en ik denk dat de reden hiervoor is tweeledig:
1) Meer pastors (calvinistische en niet-calvinistische) prediken in meer van een verklarende manier waarop de verdeling van de meer culturele en bijbelse achtergrond informatie nodig heeft om de conclusies van de tekst zinvol punten te maken.
2) Minder kerken zondagavond diensten geven van een pastor alleen "one shot ‘per zondag een impact hebben op de gemeente in plaats van twee te hebben.

Thom Rainer zegt

We hadden dit gesprek toen ik in Seminary in de jaren 1980 – hoe lang is te lang om te prediken? Onze prediking professoren heeft een aantal zeer wijze raad voor ons toen, en ik denk dat dezelfde wijze raad nog steeds bekleedt vandaag …."Zeg wat je kwam te zeggen, dan hou je mond en ga zitten!"

Les Ferguson zegt

Please help me te begrijpen wat je bedoelt. Ik kan me voorstellen dat de toepassing gedeelte van een 45 minuten durende preek ligt op slechts 15 minuten lang als dat. In mijn ervaring, de andere 30 minuten van de preek zijn gedetailleerd exegese – beschrijven wat de tekst zegt zoals gepresenteerd – of kruisverwijzingen of dingen van die soortgenoten.

Een ding dat tempert de lengte van een preek, vanuit mijn perspectief, is hoeveel bijbelstudie wordt aangeboden in de preek en hoeveel applicatie wordt aangeboden. Ik denk dat het afhangt van de theologie van de aanbidding van de predikant – wat is de focus. Anglicaanse tradities zien de tabel als de voornaamste reden om samen te komen in de eredienst. Zo, de preek, dat is het principe act doet afbreuk aan de primaire focus van de Eucharistie. Terwijl een goede preek belangrijk voor het maken van de eucharistische aanbidding ervaring iets meer dan ritueel is dat ik niet weet dat met die zich richten een gedetailleerde exegese en bijbelse woord studie is overeenstemming met de theologie. Maar dat is mijn gebogen als Episcopale. Terwijl mijn Verenigde Kerk van Christus, de Kerk van God in Christus, en Holiness Church pastor collega’s hebben een theologische focus van het onderwijs in de eredienst en niet een eucharistisch aandacht – en dus hun preken zou terecht langer zijn, want dat is het principe daad van aanbidding.

Ik ben altijd een 20-25 minuten predikant op zondag. Ik denk niet dat over de lengte in mijn voorbereiding. Ik zeg wat ik denk dat God wil dat ik te zeggen en te stoppen of het nu iets korter of iets langer. Ik ben een manuscript prediker, dus ik vrij consequent kan blijven.

Onze kerk is een senior volwassen kerk: gemiddelde leeftijd van 74. Onze mensen kunnen zitten alleen zo lang en soms hun medicatie invloed zijn op hun vermogen om zich te concentreren voor een lange tijd. Moet ik rekening mee houden als ik predik. Net als anderen, vind ik dat een goede voorbereiding helpt me mijn preken te houden tot ongeveer 25 minuten. Dat maakt onze hele dienst ongeveer een uur lang. Onze mensen lijken te waarderen dat tijdsbestek en toen we te veel langer te krijgen, ze beginnen om ofwel in slaap te vallen of om op te staan ​​en ga naar het toilet. Ik zou zeggen dat predikanten moeten weten allebei hun publiek en om de tijd van het publiek te respecteren.

zegt Derrick Fields

Ik geloof dat een geluid & solide preek kunnen worden geleverd in 35-45mins. Als de prediker is het communiceren van de bijbelse tekst in een expositonal stijl van preken zal het natuurlijk toe te voegen aan de lengte van de preek, in tegenstelling tot iemand die plaatselijk prediken, als je dat prediking kunt bellen. Ik heb geleerd dat degenen die in de dienst voor ware spirituele groei niet kunnen genieten Endure een preek, variërend van 35-45mins als de prediker zijn deel doet in geestelijk het bericht bewerken om ze (parishoners) bezig te houden als we proberen om geestelijk edify en transformatie van hun voor het koninkrijk door te draaien hun oren voor de ogen.
Derrick L. Fields

Mijn theorie van de prediking is altijd geweest "Prediken totdat ik klaar ben." Ik heb niet de klok te kijken, maar mijn preken zijn consequent in de 20-25 minuten bereik.

Rick Harris zegt

Toen ik een zendeling in Nepal was werd ik gevraagd op een bijeenkomst in de heuvels om te spreken in een klein afdak. Daar worden de mensen waren zeer vervolgd en een gelovige van Jezus Christus was er een enorme kostenbesparing. Degenen die wedergeboren werden hield van de Heer in de diepte en oprechtheid. Hoe dan ook, ik zoals gevraagd om te preken om deze folk en dus vroeg ik de predikant van deze groep, die nergens hadden in de buurt van de formele opleiding die ik had hoe lang ik zou moeten spreken. Hij keek me aan alsof ik was echt dom niet te weten voor de hand liggende antwoord en zei: "Spreek tot de Heilige Geest vertelt om te stoppen." Als we gehouden om die regel misschien preek lengtes zou heel anders zijn en misschien wat zouden hun mond niet open. Vergeet niet dat Paulus was niet bezig met hoe lang of hoe kort. Hij predikte een jonge man te slapen en uit het raam. Toen zag hij hem uit de doden opgewekt, zet hem terug in de dienst en ging prediken meer. Misschien een goede regel zou zijn, niet iedereen in slaap te prediken, tenzij u de doden kan opwekken. Ik kan maar beter hier te stoppen. Ik zou prediken te lang en slechts het krijgen van een van die 1% apporval u noemde.

Les Ferguson zegt

Ik denk niet dat iemand heeft de laatste vraag waarom 80 procent van de preken in een smalle bandbreedte aangepakt. Ik ben niet zeker dat er zou een oorzaak, noch kan een oorzaak-en-gevolg relatie worden gevormd voor alle redenen is er een verschil van mening over hoe lang de beste preek of een geschikte preek duurt. Ik geloof dat de duur van een preek wordt vaak gedreven door de fysieke dynamiek van de mens. Sommigen hebben betoogd dat de 6-8 minuten tijdslot van de televisie en de 3-4 minuten populaire lied een volk met een korte aandachtsspanne heeft gecreëerd. Het zou dus kunnen stellen dat iemand meer materiaal dan niet behouden. Ik geloof echt dat, zoals gezegd, dat een goede predikant een goede 45 minuten preek die te kort is en op 10 minuten preek die te lang is kan prediken – context van belang is.

Ik geloof dat er een valse standaard te houden van een vooraf ingesteld tijdstip als "passend" voor het prediken van een preek. Als de prediker wordt geleid door de geest om een ​​bericht te delen de lengte van de preek zal geschikt zijn voor de persoon die behoefte heeft om die boodschap te horen om de boodschap te horen. De preek zou kunnen zijn 10 minuten of 2 uur; niet beter is dan de andere, maar ze zijn. Ik denk dat het zetten van een predikant op de klok is een afleiding van de boodschap van de preek – niets meer, niets minder.

Terry zegt Beals

Nou, ik ben vrij laat dit leest, uiteraard, maar in het geval iemand geeft om dit te lezen, was ik nogal overdonderd toen ik ging naar Roemenië dat hun diensten duurde 3 of meer uren op zondagochtend. Nu hadden ze bijbelstudie, zingen en prediken allemaal samen. Soms worden twee of meer predikanten. Nu zou dat niet over zeer goed gaan hier, maar ik denk dat we te veel tijd bewust. Onze samenleving heeft ons geprogrammeerd op die manier. Als we door middel van een film, nieuws, of sitcom gedurende 30 tot 90 minuten, dat is heel erg relevant zullen zitten, moeten we onze mensen te leren om te investeren in de eeuwigheid voor minstens een uur een keer per week. Ik meestal preken ongeveer 35-40 minuten, ik heb altijd en ik wil niet te laten gebeuren door te kijken naar de klok. Het Woord van God is rijk en je krijgt maar één kans om te proberen om een ​​ziel te bereiken voor de glorie van God. Ik heb gepredikt bijna 40 jaar en ik heb ontdekt dat een sterke kerken en sterke christenen graag verduren een preek die 30 tot 45 minuten in lengte, vooral als het content.
Bedankt voor het luisteren.

Luther Price zegt

Informatie zonder verlichting is gewoon onderwijs, waar is de Supernatural in prediking en horen? Triest de kerk is zo humanistisch in onze tijd geworden. Het duurt God om Zijn werk ;: Convict doen, converteren, of zijn kinderen te onderwijzen. Tenzij de Heilige Geest ingewijden, de voorbereiding en de proclamatie we zijn gewoon het beoefenen van religie en niet uitdrukken openbaring. Mensen moeten om te horen wat God te zeggen heeft over het onderwerp van het leven en de zaligheid.

Joel Horne zegt

Ik dacht altijd dat het vreemd dat terwijl wordt gestimuleerd om minder dan 30 minuten het was altijd gedaan in een klasse die een uur duurde prediken.

Arnel m. agapay zegt

Ik denk dat voor mij absoluut moeten we bidden voor haar en we moeten weten hoe en wat er moet van de gemeenten moeten worden voor het prediken van / preken en laat onder leiding van de Heilige Geest komt ook. Raadzaam van tijd voor mij om te prediken zo veel mogelijk is 36-40 minuten voor onvergetelijke gemak dat is over de onderwerpen is aangepakt. Met dank aan God & To God Be The Glory.

Arnel m. agapay zegt

Prediken is over het leiden door de Heilige Geest. en Gods stelt ons voor.

De preek op het onderstel is te lezen in ongeveer twintig minuten. Ik denk dat misschien al is het misschien niet zijn opgeschreven, maar laten we aannemen dat de hele zaak werd overgeschreven. Die boodschap bedekt een heleboel, waarom doe dan voorgangers moeten praten voor een uur? Ik heb gemerkt dat de meeste, zo niet alle pastors Ik heb naar andere geluisterd dan één gesprek te lang.

Ik heb dit veel aandacht gegeven. Ik predik meestal 40-45 minuten. Er zijn momenten waarop ik denk dat was lang maar meestal ik denk dat het vrij dicht bij rechts. Ik preek ooit een zondag en ik denk dat de behandelde stof en het boek zijn van de eisen die soort aandacht. Ik weet echt niet schelen wat "anderen" denkt dat het goed of niet goed meer. Ik neem de tijd elke week naar het afgeplakte bericht te beluisteren om te zien of ik ontslagen ben geweest of gewoon ergens verloren. Ik kan niet mijn eigen beste constructieve criticus, maar weinig anderen zijn ofwel. Dus wie vertrouw ik voor feedback – iedereen! Dan sorteren ik het uit; de goede de slechte en de lelijke. Bottom line is dat je niet een effectieve preek alleen meten door gewoon de tijd. Het is een meetlat, maar een arme.

Pastor Mike Walls zegt

Ik ben een tweetalige kerk. Wij hebben de Spaanse niet te scheiden van het Engels. Ik preek met een tolk. Ik probeer meer 35-40 minuten niet te gaan. Het kost meer prep tijd om te proberen en hebben betrekking op een onderwerp grondiger zonder te proberen te prediken voor een uur. Nu doe ik korte reeks aan onderwerpen aan bod, zodat een goede beten geven, maar het paard niet te wemelt. Ik heb ook de boodschappen vertaald in het Spaans, zodat ze hen kan lezen als ze naar huis gaan.

Bisschop Bryan zegt

Ik heb in bijna 14 jaar van de prediking die je gewoon moeten worden geleid door de Heilige Geest en echt weet dat uw publiek, ik vroeger was 1 15 en service hebben gedaan van de opening tot gesprek dat 4-5 uur gingen Altar !!
Met dat gezegd zijnde ive gepionierd een paar kerken en zijn meestal loopt ongeveer 45 minuten ….

Iedereen weet hoeveel mensen reageerden op originele Twitter enquête Thom’s?

Ik heb een dominee en een verklarend predikant 17 jaar geweest. Proper uiteenzetting vereist dat ik ben voorbereid. Ik bereid een manuscript maar gebruik het alleen maar om me te herinneren aan mijn pad door de tekst. Ik predik meestal rond de 45 minuten. Dit is gewoon hoe lang het duurt me uit te leggen, te illustreren, argumenteren, en een deel van de tekst toe te passen. Een onvoorbereid prediker is onvergeeflijk. Maar, zo is een onvoorbereide luisteraar. Veel kerkleden voelen preken te lang zijn, omdat ze niet echt van het Woord. Voor een christen om te klagen over een extra 10 minuten van zittend onder de verkondiging van Gods Woord als zij een gemiddelde van 2 uur een nacht doorbrengen tv kijken of het spelen van videogames spreekt tot de onvolwassenheid en misplaatste prioriteiten van onze tijd. Ik heb geen oordeel over de werkelijke prediking tijd, behalve gebruik maken van de hoeveelheid tijd die nodig is om Gods Woord terecht te behandelen en maak de juiste toepassing. Veel te veel mensen zijn bijbels analfabeet, juist omdat ze niet over de Bijbel bij voorrang of de tijd die nodig is om te profiteren van het uit te geven. Zijn de mensen echt klagen over een extra 15 minuten? De meesten van hen brachten veel tijd te kijken commercials tijdens een 3 uur durende voetbalwedstrijd! Geen wonder dat zoveel mensen voelen zich hopeloos ontoereikend om deel te nemen in een bijbels / spiritueel discussie met een verloren mens.

Peter Blanchard zegt

Predik ik ongeveer een uur en 15 minuten elke zondag en de meeste van de tijd die mensen zijn verlangen naar meer, maar eerlijk gezegd ben ik klaar. Ik haat het als een pastor en ik ben ziek van onzin als deze "Hoe lang is een preek?" Het is zolang het duurt! Toch ben ik bezig met mijn exit plannen nu, want ik ben ziek van dit alles de schuld te geven van de pastor voor alles onzin. In alle eerlijkheid kwam ik hier op zoek naar antwoorden over hoe kort kan ik mijn berichten en krijgen het naburig elke zondag zonder mensen het gevoel alsof ze bedrogen. Dat is alles wat ik wilde. Deze slechte mensen zullen alleen maar 32 minuten van op zondag vanaf nu tot ik de achterdeur te raken. Sayonara!

Laat een reactie Reactie annuleren

Bron: thomrainer.com


Read more

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

19 − fifteen =